Šlo o klasický předsezónní trénink, při kterém Neratovice zbrojily na novou sezonu v krajské soutěži. Přeci jen na něm ale bylo něco výjimečného, přímo na ledě se totiž udála věc, která se zase až tak moc často nevidí. 

Radim Vašíček, gólman hlavního mužstva, dostal pukem do oblasti hlavy. Otřesený lehl okamžitě k ledu a na hrací ploše se brzy objevila vystrašená přítelkyně. Ta přiběhla za brankářem, který z ničeho nic vytáhl připravený prstýnek. A zásnuby byly na světě! Odchod páru z ledu následně provázely ovace spoluhráčů, Vašíček pak z prostředí střídačky za perfektně sehranou scénku svým borcům z týmu upřímně poděkoval.

Celá „akce zásnuby“ byla jasným důkazem toho, že v Neratovicích parta funguje. A že se Buldoci zkrátka hokejem baví. Kromě toho - nebyl by to hokejový brankář, kdyby nevymyslel jakoukoliv kulišárnu. O gólmanech se totiž všeobecně ví, že jsou tak trochu blázni, kteří umí pobavit celou šatnu.

Sportovní redakci Mělnického deníku nezbývá nic jiného, než šťastné dvojici popřát co nejvíce radosti a Radimu Vašíčkovi co nejvíce pochytaných puků. Hodně štěstí vám oběma! A více takových krásných momentů.

Buldoci Neratovice - Sršni Kutná Hora (0:1); 19. kolo krajské soutěži; 28. února 2015
Hokejovou permanentku letos zakoupíte jen v Neratovicích