HC Benátky nad Jizerou - HC Most 6:2

Po gólově chudém utkání v Kadani Benátečtí znovunalezli střelecký apetit a rozstříleli Most 6:2! Navzdory jednoznačnému výsledku utkání tak jednoznačné nebylo. Ještě po dvou třetinách drželi Mostečtí naději na bodový zisk. V té poslední ale zaúřadovali domácí, když čtyřmi trefami potvrdili svou suverenitu na ledě a zaslouženě zvítězili. Z poloviny se na šestigólovém přídělu podílel Vít Jonák, jenž si letos jako třetí benátecký hráč připsal hattrick!

Branky a nahrávky: 6. Skalický (Bittner), 8. Dlouhý (Jonák, Mikyska), 44. Kica (Skořepa, Pabiška), 48. Jonák (Říha, Mikyska), 54. Jonák (Pabiška, Plutnar), 57. Jonák (Mikyska) – 33. Petruška (Hora, Nedrda), 39. Válek (Hora). Rozhodčí: Würtherle – Čížek, Křivohlavý. Vyloučení: 4:7. Využití: 2:0. Diváci: 271.

Piráti Chomutov - HC Benátky nad Jizerou 3:2

Benátky byly dobytí chomutovské SD Arény tak blízko! Ale ani vedení, kterého se ujaly dvakrát v zápase, ba ani statečný výkon brankáře Vítka Vaněčka na body nakonec nestačily. Ještě po druhé třetině odcházeli do kabin spokojenější Benátečtí, kteří po trefách Skořepy a Jonáka hájili těsné vedení 2:1. Chomutov ale utkání otočil během pouhých dvanácti vteřin, když druhé nařízené trestné střílení v závěrečné části utkání proměnil Gajovský a o okamžik později svou sólo jízdu úspěšně zakončil i Kämpf, a rozhodl tak o těsném vítězství domácích 3:2.

Branky a nahrávky: 25. Rutta, 46. Gajovský (z trestného střílení), 47. Kämpf (Veselý) – 6. Skořepa (Říha, Špaček), 40. Jonák (Dlouhý). Rozhodčí: Talpa – Šmika, Kreuzer. Vyloučení: 6:8. Využití: 0:1. Diváci: 2819. Střely na branku: 29:23.