Dukla Jihlava – BK Mladá Boleslav 1:0 sn

Prvoligový souboj hokejistů Boleslavi s ambiciózní Duklou Jihlava musely rozhodnout až samostatné nájezdy – a to poté, co v základní hrací době ani v nastaveném čase nepadla jedna jediná branka!
V „hokejové loterii" byli šťastnější domácí, za které se trefili Čachotský a Zeman. Za Boleslav se pokoušeli kontrovat Výborný a Vrbata, ale ani jeden nebyl úspěšný. Na třetího nájezdníka už proto nedošlo. Bruslaři tak po patnácti kolech opět okusili chuť porážky. Krom toho je to jejich letos první zápas, ve kterém nedokázali ani jednou skórovat.

Rozhodující nájezd: Čachotský. Rozhodčí: Volf – Musil, Toman. Vyloučení: 3:4. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 1687. Střely na branku: 24:42.
Boleslav: Will – Pojkar, Kasík, Chaloupka, Němeček, Toman, Jindra, Bohunický, Šmach – Nouza, Vrbata, Mikulík – Kafka, Výborný, Pabiška – Loskot, Demel, Jiránek – Lenc, Koudela.

HC Benátky nad Jizerou – Berounští Medvědi 9:3

Hokejisté Benátek se naladili na střeleckou vlnu. V posledních třech duelech totiž Středočeši nastříleli jeden a dvacet branek, což činí průměr sedm vstřelených gólů na zápas.
Střelecký apetit Benáteckých naposledy devítigólovým debaklem odnesl Beroun, v jehož brance se objevil a všech devět gólů musel hořce skousnout plzeňský gólman Adam Svoboda. Benátečtí se po rekordní výhře 9:3 již soustředí na další mistrovský duel, který je čeká v pondělí v havlíčkobrodské Kotlině.

Branky a nahrávky: 5. Král, 7. Klimt (Jaroměřský, Král), 8. Skořepa (Kolmann, Bortňák), 10. Špaček (Štich, Skořepa), 22. Bortňák, 35. Moravec (Bortňák, Špaček), 42. Král (Vlach), 48. Jánošík (Jonák), 54. Špaček (Štich, Jaroměřský) – 15. Videlka (Knesl, Bárta), 43. Čurda (Přindiš, Vostřák), 49. Havel (Polák, Jebavý). Rozhodčí: Úlehla – Kotlík, Zídek. Vyloučení: 8:9. Využití: 3:0. V oslabení: 0:1. Diváci: 328. Střely na branku: 55:23.