Už příští týden v úterý v 16 hodin skončí aukce hraných dresů BK Mladá Boleslav z uplynulé sezony, načež se rozjedou případné boje o kousky, na které bylo za posledních pět minut přihozeno. Pokud jste si ještě nevybrali svůj dres a vyčkáváte s blížícím se koncem aukce, máte nejvyšší čas začít obhlížet terén! Nenechte si ujít jedinečnou příležitost a přidat do své sbírky naprostý originál!

Největší bitva se zatím vede o dres Michala Valenta, na kterého padlo už osm příhozů. O jeden příhoz méně má na svém kontě dres Petra Kafky, úbor tohoto mladého útočníka ale zároveň nese zatím tu nejvyšší cenu – 2.400 korun. Vysoko si podle očekávání stojí i dresy Radima Vrbata, David Výborného, Tomáše Nouzy nebo třeba Tomáše Demela.

Na druhou stranu bez majitele zatím zůstávají dresy Martina Sejpala, Tomáše Kolafy, Rudolfa Červeného, Ondřeje Havlíčka a Davida Koudely. Na sedmnáct dresů zatím padl jen jeden příhoz, takže i tady ještě zbývá spousta manipulačního prostoru. Tak neváhejte a pořiďte si naprosto jedinečný suvenýr.