„Jsme rádi, že se nám podařilo s Markem domluvit na spolupráci,“ pochvaluje si sportovní ředitel Bruslařů Radim Vrbata. „Je to další kvalitní bek, který rozšíří naše obranné řady. Má zkušenosti ze zámoří, extraligy, Ruska i národního týmu, přitom se dá říct, že je pořád velice mladý s velkým potenciálem,“ dodává.

ČFL: FK Mladá Boleslav B - Chlumec nad Cidlinou
Po sedmi letech v ČFL a hned sedm fíků v síti

To Benátky přivítaly staronovou posilu. Vrací se totiž Radek Duda. Měl by pomoci mladým hráčům na prahu jejich kariér. Čtyřicetiletý bývalý český hokejový reprezentant Radek Duda již v Benátkách nad Jizerou v úvodu loňské sezóny působil. Poté však vyslyšel vábení extraligového týmu Piráti Chomutov, kam odešel v prvním říjnovém týdnu.

I když se Pirátům uplynulá sezóna příliš nepovedla, z různých příčin byla završena sestupem, Radek Duda se v jejich dresu rozhodně neztratil – 32 získaných kanadských bodů je toho jasným důkazem. Nyní se vrací do Benátek nad Jizerou, kde by měli po jeho boku sbírat cenné prvoligové ostruhy nadějní mladíci ze sportovní organizace libereckých Bílých Tygrů.