Dukla Jihlava - HC Benátky nad Jizerou 2:4

Hokejisté Benátek si ve včerejším zápase I. hokejové ligy připsali do tabulky po výhře 4:2 na ledě silné Jihlavy.
V rozmezí 16. a 17. minuty šli hosté do dvoubrankového vedení. Nejprve vykombinovali domácí obranu Jonák s Volfem, o minutu později dostal puk za záda domácího brankáře Habala Vojtěch Havlas. Domácí poprvé překonali Marka Schwarze po prvním návratu z kabin, když se před hostujícího brankáře natlačil Harkabus. Benátky si ale připravily odpověď na 36. minutu, kdy vrátil dvoubrankové vedení hostům Martin Matějček dorážkou Havlínovy střely. Devět minut před koncem se ale domácí dostali znovu na dostřel, když na 2:3 snížil Filip Seman. Definitivní NE domácím nadějím na bodový zisk ale vystavil pět minut před koncem Jan Ordoš, který těžil z hraničního napadání Martina Čakajíka.

Branky a nahrávky: 21. Harkabus (Důras, Kaláb), 52. Seman (Kohout) – 16. Volf (Jonák, Víšek), 17. Havlas (Miškovský, Černoch), 36. Matějček (Havlín, Víšek), 56. Ordoš (Čakajík).

Benátky: Schwarz – Říha, Čermák, Čakajík, Havlín, Pabiška, Kajínek, Jandejsek – Jonák, Volf, Víšek – Ordoš, Plodek, Špaček – Miškovský, Havlas, Černoch – Král, Matějček, Huňa.