Po první třetině přitom domácí vedli 1:0, když se v desáté minutě prosadil Bittner. Pak ale přišla druhý třetina a hostující obrat. Obě branky přitom hosté vstřelili v početný výhodě. „Myslím si, že jsme hráli dobře. Havířov je hodně bruslivý tým, který hraje hodně do těla. Na to, jak mladým týmem jsme, tak si myslím, že to bylo velmi dobré utkání. Akorát nám někdy chybělo štěstíčko,“ řekl po zápase Semen Mirochnikov, jenž si díky své asistenci u jediného benáteckého gólu připsal první bod za středočeský tým.

V sobotu 2. prosince se v Městském divadle v Mladá Boleslav uskutečnil jedinečný večer s názvem Roztančené divadlo II. aneb když herci tančí.
OBRAZEM: Roztančené divadlo zná své vítěze


Domácí přitom měli během zápasu hned šest přesilovek, dvě dokonce dvojnásobné. Ale na rozdíl od hostů početní výhodu využít nedokázali. „Kluci dřeli, bojovali a podali maximální výkon. Samozřejmě nás mrzí některé neproměněné šance,“ komentoval zápas kouč Jiří Kudrna. A pokračoval: „Můžeme litovat i neproměněných přesilovek, pokud bychom některou proměnili, tak si myslím, že jsme mohli v utkání zvítězit. Bohužel jsme opět dali jenom jeden gól, přitom tam příležitostí bylo dost. To je velká škoda.“

Judistické přebory mladších žáků v Mladé Boleslavi.
Kopecký doma vybojoval bronz


„Třikrát za sebou jsme prohráli, tudíž jsme potřebovali bodovat. Věděli jsme, že Benátky, nechci říci, že omladily, ale zase trochu okleštily kádr,“ věděl o situaci domácích kouč hostů Martin Janeček. „Po zápase jsme si odplivli a jsme rádi, že odvážíme tři body, které byly těžké. Pro soupeřovi mladé hráče mám jen slova uznání,“ dodal. 

WSM liga – 28. kolo

Benátky – Havířov 1:2
Branky a nahrávky: 10. Bittner (Chrtek, Mirochnikov) – 23. Matai (Kanko, Hudeček), 27. M. Kalus (Staněk). Rozhodčí: Barek, Grech – Malý, Maštalíř. Vyloučení: 4:8. Využití: 0:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 210. Střely na branku: 36:27.
Benátky: Kořenář – Husa, Kunst, Maier, Jan Bednář, T. Hanousek, Mirochnikov, Tržický – Psota, J. Mikyska, Z. Král – Hrníčko, Chrtek, Bittner – Wiencek, Nezbeda, Bělohorský – Janele.
Havířov: Bláha – Krisl, Dudek, Puzič, Staněk, Drtil, R. Havel – Kanko, Matai, Fronk – Sikora, Rác, Gřeš – Tomi, Hudeček, M. Kalus – Kotala, Pořízek, Cihlář.