Zdroj: Deník / Fanta Michal
Zdroj: Deník / Krejsová Milena
Do jahodárny v Oskořínku míří ve dnech, kdy je otevřeno, tisíce lidí. Nasbírají až tři tuny jahod za den. Jahody proto nestačí dozrávat, takže pěstitel musí vždy na dva dny zavřít.
Zdroj: Deník / Krejsová Milena
Do jahodárny v Oskořínku míří ve dnech, kdy je otevřeno, tisíce lidí. Nasbírají až tři tuny jahod za den. Jahody proto nestačí dozrávat, takže pěstitel musí vždy na dva dny zavřít.
Zdroj: Deník / Krejsová Milena
Do jahodárny v Oskořínku míří ve dnech, kdy je otevřeno, tisíce lidí. Nasbírají až tři tuny jahod za den. Jahody proto nestačí dozrávat, takže pěstitel musí vždy na dva dny zavřít.
Zdroj: Deník / Krejsová Milena
Do jahodárny v Oskořínku míří ve dnech, kdy je otevřeno, tisíce lidí. Nasbírají až tři tuny jahod za den. Jahody proto nestačí dozrávat, takže pěstitel musí vždy na dva dny zavřít.
Zdroj: Deník / Krejsová Milena
Do jahodárny v Oskořínku míří ve dnech, kdy je otevřeno, tisíce lidí. Nasbírají až tři tuny jahod za den. Jahody proto nestačí dozrávat, takže pěstitel musí vždy na dva dny zavřít.
Zdroj: Deník / Krejsová Milena
Do jahodárny v Oskořínku míří ve dnech, kdy je otevřeno, tisíce lidí. Nasbírají až tři tuny jahod za den. Jahody proto nestačí dozrávat, takže pěstitel musí vždy na dva dny zavřít.
Zdroj: Deník / Krejsová Milena
Do jahodárny v Oskořínku míří ve dnech, kdy je otevřeno, tisíce lidí. Nasbírají až tři tuny jahod za den. Jahody proto nestačí dozrávat, takže pěstitel musí vždy na dva dny zavřít.
Zdroj: Deník / Krejsová Milena
Do jahodárny v Oskořínku míří ve dnech, kdy je otevřeno, tisíce lidí. Nasbírají až tři tuny jahod za den. Jahody proto nestačí dozrávat, takže pěstitel musí vždy na dva dny zavřít.
Zdroj: Deník / Krejsová Milena
Do jahodárny v Oskořínku míří ve dnech, kdy je otevřeno, tisíce lidí. Nasbírají až tři tuny jahod za den. Jahody proto nestačí dozrávat, takže pěstitel musí vždy na dva dny zavřít.
Zdroj: Deník / Krejsová Milena
Do jahodárny v Oskořínku míří ve dnech, kdy je otevřeno, tisíce lidí. Nasbírají až tři tuny jahod za den. Jahody proto nestačí dozrávat, takže pěstitel musí vždy na dva dny zavřít.
Zdroj: Deník / Krejsová Milena