Deník region
1/15 Počet mutlimédií zpět do galerie
Všechny fotky v galerii ×
×
REKLAMA
26 - Zelné produkty z Křimic.
Popis

26 - Zelné produkty z Křimic.

Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

Zelí je nejen úžasně chutné a variabilní, ale také nesmírně zdravé
Popis

Zelí je nejen úžasně chutné a variabilní, ale také nesmírně zdravé

Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

Kateřina Herzánová z Horského areálu Lesná.
Popis

Kateřina Herzánová z Horského areálu Lesná.

Zdroj: Deník/Miroslava Šebestová

Břestek, prohlídka vesničky na úpatí Chřibů. Šlapání zelí
Popis

Břestek, prohlídka vesničky na úpatí Chřibů. Šlapání zelí

Zdroj: Deník/Zdeněk Skalička

Břestek, prohlídka vesničky na úpatí Chřibů. Šlapání zelí
Popis

Břestek, prohlídka vesničky na úpatí Chřibů. Šlapání zelí

Zdroj: Deník/Zdeněk Skalička

Zelí je nejen úžasně chutné a variabilní, ale také nesmírně zdravé. Hodí se jako hlavní chod i příloha
Popis

Zelí je nejen úžasně chutné a variabilní, ale také nesmírně zdravé. Hodí se jako hlavní chod i příloha

Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

Od hlávky až ke spotřebiteli to zelným hlávkám trvá téměř měsíc.
Popis

Od hlávky až ke spotřebiteli to zelným hlávkám trvá téměř měsíc.

Zdroj: Deník/Jana Urbanová

Od hlávky až ke spotřebiteli to zelným hlávkám trvá téměř měsíc.
Popis

Od hlávky až ke spotřebiteli to zelným hlávkám trvá téměř měsíc.

Zdroj: Deník/Jana Urbanová

1 - Zelí z pole, kde se sebere pomocí speciálního sběrače, se převeze do areálu zelárny.
Popis

1 - Zelí z pole, kde se sebere pomocí speciálního sběrače, se převeze do areálu zelárny.

Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

7 - Většina sklizeného zelí se zpracuje ve vlastní zelárně přímo v Křimicích.
Popis

7 - Většina sklizeného zelí se zpracuje ve vlastní zelárně přímo v Křimicích.

Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

2 - Hlávky se prvotně očistí od hrubých nečistot a zbytků hlíny.
Popis

2 - Hlávky se prvotně očistí od hrubých nečistot a zbytků hlíny.

Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

23 - Kysané zelí je zdrojem přírodní vlákniny a vitamínu C s pozitivním účinkem na střevní mikroflóru a tím i na imunitu.
Popis

23 - Kysané zelí je zdrojem přírodní vlákniny a vitamínu C s pozitivním účinkem na střevní mikroflóru a tím i na imunitu.

Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

Nakrájet bylo potřeba metráky hlávkového zelí.
Popis

Nakrájet bylo potřeba metráky hlávkového zelí.

Zdroj: Deník/Miroslava Šebestová

Posledních pět let nevynechala příležitost, aby si zajela na Lesnou pro čerstvě našlapané zelí Lucie Šimoňáková z Jirkova.
Popis

Posledních pět let nevynechala příležitost, aby si zajela na Lesnou pro čerstvě našlapané zelí Lucie Šimoňáková z Jirkova.

Zdroj: Deník/Miroslava Šebestová

Nejnovější galerie
Škoda si připomněla 70 let od startu speciálu v Le Mans.

KVÍZ: Jak se vyznáte v historii mladoboleslavské Škodovky? Otestujte se

Před městskou knihovnou na třídě V. Klementa byly v úterý 9. srpna instalovány tři dřevěné lavičky. Byly vytvořeny v rámci Metalového sympozia v loňském roce.

Foto: Netradiční lavičky zdobí prostor před boleslavskou knihovnou

James Karnik, kanadským basketbalista s českým pasem.

Basketbalový objev z Kanady. Mám český pas i českou krev, hlásí nová tvář repre

Z 18. Svatováclavské jízdy.

Svatováclavská jízda: Historická vozidla projedou Mladou Boleslaví už podvacáté

Hlavní stránka
předchozí fotka následující fotka
26 - Zelné produkty z Křimic.
Zelí je nejen úžasně chutné a variabilní, ale také nesmírně zdravé
Kateřina Herzánová z Horského areálu Lesná.
Břestek, prohlídka vesničky na úpatí Chřibů. Šlapání zelí
Břestek, prohlídka vesničky na úpatí Chřibů. Šlapání zelí
Zelí je nejen úžasně chutné a variabilní, ale také nesmírně zdravé. Hodí se jako hlavní chod i příloha
Od hlávky až ke spotřebiteli to zelným hlávkám trvá téměř měsíc.
Od hlávky až ke spotřebiteli to zelným hlávkám trvá téměř měsíc.
1 - Zelí z pole, kde se sebere pomocí speciálního sběrače, se převeze do areálu zelárny.
7 - Většina sklizeného zelí se zpracuje ve vlastní zelárně přímo v Křimicích.
2 - Hlávky se prvotně očistí od hrubých nečistot a zbytků hlíny.
23 - Kysané zelí je zdrojem přírodní vlákniny a vitamínu C s pozitivním účinkem na střevní mikroflóru a tím i na imunitu.
Nakrájet bylo potřeba metráky hlávkového zelí.
Posledních pět let nevynechala příležitost, aby si zajela na Lesnou pro čerstvě našlapané zelí Lucie Šimoňáková z Jirkova.