Zdroj: Deník/Helena Zelená Křížová
Jaroslav Němec nabídl návštěvníkům Edenu nejsmradlavější jídlo světa a červy.
Zdroj: Milan Ondroušek
Jaroslav Němec nabídl návštěvníkům Edenu nejsmradlavější jídlo světa a červy.
Zdroj: Deník/Helena Zelená Křížová
Jaroslav Němec nabídl návštěvníkům Edenu nejsmradlavější jídlo světa a červy.
Zdroj: Deník/Helena Zelená Křížová
Jaroslav Němec nabídl návštěvníkům Edenu nejsmradlavější jídlo světa a červy.
Zdroj: Deník/Helena Zelená Křížová
Jaroslav Němec nabídl návštěvníkům Edenu nejsmradlavější jídlo světa a červy.
Zdroj: Deník/Helena Zelená Křížová
Jaroslav Němec nabídl návštěvníkům Edenu nejsmradlavější jídlo světa a červy.
Zdroj: Deník/Helena Zelená Křížová
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky zvládl v sobotu v centru Eden v Bystřici nad Pernštejnem hned dvě soutěže. Nejdřív spořádal kilo nudlí s mákem, zapil to půl litrem mléka a půl hodiny na to si dal nejsmradlavější jídlo světa.
Zdroj: Deník/Iveta Nádvorníková
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky zvládl v sobotu v centru Eden v Bystřici nad Pernštejnem hned dvě soutěže. Nejdřív spořádal kilo nudlí s mákem, zapil to půl litrem mléka a půl hodiny na to si dal nejsmradlavější jídlo světa.
Zdroj: Deník/Iveta Nádvorníková
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky zvládl v sobotu v centru Eden v Bystřici nad Pernštejnem hned dvě soutěže. Nejdřív spořádal kilo nudlí s mákem, zapil to půl litrem mléka a půl hodiny na to si dal nejsmradlavější jídlo světa.
Zdroj: Deník/Iveta Nádvorníková
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky zvládl v sobotu v centru Eden v Bystřici nad Pernštejnem hned dvě soutěže. Nejdřív spořádal kilo nudlí s mákem, zapil to půl litrem mléka a půl hodiny na to si dal nejsmradlavější jídlo světa.
Zdroj: Deník/Iveta Nádvorníková
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky zvládl v sobotu v centru Eden v Bystřici nad Pernštejnem hned dvě soutěže. Nejdřív spořádal kilo nudlí s mákem, zapil to půl litrem mléka a půl hodiny na to si dal nejsmradlavější jídlo světa.
Zdroj: Deník/Iveta Nádvorníková
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky zvládl v sobotu v centru Eden v Bystřici nad Pernštejnem hned dvě soutěže. Nejdřív spořádal kilo nudlí s mákem, zapil to půl litrem mléka a půl hodiny na to si dal nejsmradlavější jídlo světa.
Zdroj: Deník/Iveta Nádvorníková
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky zvládl v sobotu v centru Eden v Bystřici nad Pernštejnem hned dvě soutěže. Nejdřív spořádal kilo nudlí s mákem, zapil to půl litrem mléka a půl hodiny na to si dal nejsmradlavější jídlo světa.
Zdroj: Deník/Iveta Nádvorníková
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky zvládl v sobotu v centru Eden v Bystřici nad Pernštejnem hned dvě soutěže. Nejdřív spořádal kilo nudlí s mákem, zapil to půl litrem mléka a půl hodiny na to si dal nejsmradlavější jídlo světa.
Zdroj: Deník/Iveta Nádvorníková
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky zvládl v sobotu v centru Eden v Bystřici nad Pernštejnem hned dvě soutěže. Nejdřív spořádal kilo nudlí s mákem, zapil to půl litrem mléka a půl hodiny na to si dal nejsmradlavější jídlo světa.
Zdroj: Deník/Iveta Nádvorníková
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky zvládl v sobotu v centru Eden v Bystřici nad Pernštejnem hned dvě soutěže. Nejdřív spořádal kilo nudlí s mákem, zapil to půl litrem mléka a půl hodiny na to si dal nejsmradlavější jídlo světa.
Zdroj: Deník/Iveta Nádvorníková
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky zvládl v sobotu v centru Eden v Bystřici nad Pernštejnem hned dvě soutěže. Nejdřív spořádal kilo nudlí s mákem, zapil to půl litrem mléka a půl hodiny na to si dal nejsmradlavější jídlo světa.
Zdroj: Deník/Iveta Nádvorníková
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky zvládl v sobotu v centru Eden v Bystřici nad Pernštejnem hned dvě soutěže. Nejdřív spořádal kilo nudlí s mákem, zapil to půl litrem mléka a půl hodiny na to si dal nejsmradlavější jídlo světa.
Zdroj: Deník/Iveta Nádvorníková
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky zvládl v sobotu v centru Eden v Bystřici nad Pernštejnem hned dvě soutěže. Nejdřív spořádal kilo nudlí s mákem, zapil to půl litrem mléka a půl hodiny na to si dal nejsmradlavější jídlo světa.
Zdroj: Deník/Iveta Nádvorníková
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky zvládl v sobotu v centru Eden v Bystřici nad Pernštejnem hned dvě soutěže. Nejdřív spořádal kilo nudlí s mákem, zapil to půl litrem mléka a půl hodiny na to si dal nejsmradlavější jídlo světa.
Zdroj: Deník/Iveta Nádvorníková
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky zvládl v sobotu v centru Eden v Bystřici nad Pernštejnem hned dvě soutěže. Nejdřív spořádal kilo nudlí s mákem, zapil to půl litrem mléka a půl hodiny na to si dal nejsmradlavější jídlo světa.
Zdroj: Deník/Iveta Nádvorníková
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky zvládl v sobotu v centru Eden v Bystřici nad Pernštejnem hned dvě soutěže. Nejdřív spořádal kilo nudlí s mákem, zapil to půl litrem mléka a půl hodiny na to si dal nejsmradlavější jídlo světa.
Zdroj: Deník/Iveta Nádvorníková
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky zvládl v sobotu v centru Eden v Bystřici nad Pernštejnem hned dvě soutěže. Nejdřív spořádal kilo nudlí s mákem, zapil to půl litrem mléka a půl hodiny na to si dal nejsmradlavější jídlo světa.
Zdroj: Deník/Iveta Nádvorníková
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky zvládl v sobotu v centru Eden v Bystřici nad Pernštejnem hned dvě soutěže. Nejdřív spořádal kilo nudlí s mákem, zapil to půl litrem mléka a půl hodiny na to si dal nejsmradlavější jídlo světa.
Zdroj: Deník/Iveta Nádvorníková
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky zvládl v sobotu v centru Eden v Bystřici nad Pernštejnem hned dvě soutěže. Nejdřív spořádal kilo nudlí s mákem, zapil to půl litrem mléka a půl hodiny na to si dal nejsmradlavější jídlo světa.
Zdroj: Deník/Iveta Nádvorníková
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky zvládl v sobotu v centru Eden v Bystřici nad Pernštejnem hned dvě soutěže. Nejdřív spořádal kilo nudlí s mákem, zapil to půl litrem mléka a půl hodiny na to si dal nejsmradlavější jídlo světa.
Zdroj: Deník/Iveta Nádvorníková
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky zvládl v sobotu v centru Eden v Bystřici nad Pernštejnem hned dvě soutěže. Nejdřív spořádal kilo nudlí s mákem, zapil to půl litrem mléka a půl hodiny na to si dal nejsmradlavější jídlo světa.
Zdroj: Deník/Iveta Nádvorníková
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky zvládl v sobotu v centru Eden v Bystřici nad Pernštejnem hned dvě soutěže. Nejdřív spořádal kilo nudlí s mákem, zapil to půl litrem mléka a půl hodiny na to si dal nejsmradlavější jídlo světa.
Zdroj: Deník/Iveta Nádvorníková
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky zvládl v sobotu v centru Eden v Bystřici nad Pernštejnem hned dvě soutěže. Nejdřív spořádal kilo nudlí s mákem, zapil to půl litrem mléka a půl hodiny na to si dal nejsmradlavější jídlo světa.
Zdroj: Deník/Iveta Nádvorníková
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky zvládl v sobotu v centru Eden v Bystřici nad Pernštejnem hned dvě soutěže. Nejdřív spořádal kilo nudlí s mákem, zapil to půl litrem mléka a půl hodiny na to si dal nejsmradlavější jídlo světa.
Zdroj: Deník/Iveta Nádvorníková
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky zvládl v sobotu v centru Eden v Bystřici nad Pernštejnem hned dvě soutěže. Nejdřív spořádal kilo nudlí s mákem, zapil to půl litrem mléka a půl hodiny na to si dal nejsmradlavější jídlo světa.
Zdroj: Deník/Iveta Nádvorníková
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky zvládl v sobotu v centru Eden v Bystřici nad Pernštejnem hned dvě soutěže. Nejdřív spořádal kilo nudlí s mákem, zapil to půl litrem mléka a půl hodiny na to si dal nejsmradlavější jídlo světa.
Zdroj: Deník/Iveta Nádvorníková
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky zvládl v sobotu v centru Eden v Bystřici nad Pernštejnem hned dvě soutěže. Nejdřív spořádal kilo nudlí s mákem, zapil to půl litrem mléka a půl hodiny na to si dal nejsmradlavější jídlo světa.
Zdroj: Deník/Iveta Nádvorníková
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky zvládl v sobotu v centru Eden v Bystřici nad Pernštejnem hned dvě soutěže. Nejdřív spořádal kilo nudlí s mákem, zapil to půl litrem mléka a půl hodiny na to si dal nejsmradlavější jídlo světa.
Zdroj: Deník/Iveta Nádvorníková