Čtvrté místo obsadil po drtivém finiši Petr Vít, který v součtu s jarem, kdy skončil na druhém místě, ovládl neoficiální pořadí celého roku. Jarní vítěz Martin Řípa skončil na 23. místě, bronzová Marie Postránecká podzim pokazila a skončila ve druhé stovce startovního pole.

Třinácté kolo pro Šavrdu

Osm správných tipů zaznamenalo ve třináctém kole Tip ligy hned dvacet tipérů. Dva z nich pak odhadli přesně i počet vstřelených branek v Supertrefě. Ale zatímco na Petr Vít na druhém řádku věřil ve výhru Dobrovice v Benešově, Ladislav Šavrda sázel na domácí. A to mu díky Vítově chybičce vyneslo vítězství v závěrečném kole podzimní Tip ligy. Do Boleslavského deníku si tak může dojít pro tekutou odměnu.

Picek vyhrál druhou láhev rumu

Do vedení 2:1 „na zápasy“ pak jde vyzyvatel sporťáka Jardy Bílka Roman Picek. Ten se tak podruhé za sebou může těšit na lahvinku karibského rumu. Sporťáka Deníku porazil o propastných dvanáct bodů, a celkově obsadil dělené sedmé místo. Jarda Bílek dopadl v celkovém pořadí nejlépe z celé redakce, když skončil 41. Petr Fencl byl 63., Karel Jedlička 151. a samé jedničky stačily robotu Benderovi na dělené 142. místo.

Ilustrační foto.
Na nákup knih chce hejtmanství poslat do Kladna skoro tři miliony

Pokorný se raduje i s kumpány

Novinkou pro letošní podzimní část Tip ligy byla soutěž týmů. Do ní se v premiéře zapojilo neskutečných 27 čtyřčlenných skupin. A nejlépe si vedla ta dobrovická hrající pod jménem CR7. V ní se kromě celkového vítěze jednotlivců Zdeňka Pokorného skrývali také Marek Janoušek, Vladislav Šťastný a Tomáš Čapek. Vítězný tým se na slavnostním vyhlášení může těšit na dvoutisícovou konzumačku do restauračního zařízení. Na druhém místě skončilo se ztrátou 21 bodů uskupení ŘiLuVít Mladá Boleslav (Ivana Vítová, Václav Lukeš, Martin Řípa a Petr Vít), třetí pak skončil tým z Dlouhé Lhoty Hospoda Pod Lípou (Jindřich Novotný, Markéta Králová, Josef Pára a Pavel Vašina). Čtyřka Boleslavského deníku obsadila patnácté místo.

Vyhlášení proběhne do měsíce

Vyhlášení výsledků podzimního zápolení tipérů bude mít opět slavnostní nádech. Během měsíce budou ocenění hráči kontaktování redakcí Boleslavského deníku s informací o čase a místě konání závěrečné akce. Už teď je jisté, že se mohou těšit na řadu tekutých ale i knižních či hudebních cen, chybět nebude ani bohaté občerstvení a dobrá nálada.

Požár mašiny zastavil celou trať. Naštěstí se nikomu nic nestalo
Požár mašiny zastavil celou trať. Naštěstí se nikomu nic nestalo