Dobrovice B – Rejšice 3:1 (1:1)
Dobrovická rezerva odrazila rejšický nájezd a přiblížila se k druhému postupu v řadě. Před více než třemi sty diváků se hrál parádní fotbal, nikdo si nedovolil vypustit souboj. Ve vysokém nasazení pak zaslouženě zvítězili domácí, kteří prokázali víc fotbalového umu.
Od začátku se obě mužstva namlsaná posledními kanonádami vrhla do útočení, nebezpečnější byli v tom směru Dobrovičtí. Antošův centr v 6. minutě vytahoval Tvaroh jen k Beranovi, který ještě přestřelil. Po něm minul prudký volej z malého vápna i nejstarší hráč na trávníku Antoš.
Ve 27. minutě už Kalíškův centr poslal hlavou do sítě Beran. Domácí radost vzápětí zmrazil nádhernou střelou z dálky s podporou silného větru Bělík – 1:1.
Do přestávky netrefili ideálně hlavičky domácí Beran s Boškem a na opačné straně přistál na horní síti Menšíkův oblouček.
Druhý poločas patřil domácím. V 53. minutě Antošovu výstavní ránu z hranice pokutového území zastavilo břevno, ale za osm minut připravil Antošovi gólovou pozici průnikem z křídla přes dva hráče Boško – 2:1. Rejšická snaha o vyrovnání narážela na pevně zformované zadní řady, naopak v 78. minutě chybovali v rozehrávce hosté, míč jim vypíchl Kalíšek a předložil úplně volnému Boškovi, který podél bezmocného brankáře zpečetil skóre.
Branky: 27. Beran, 61. Antoš, 78. Boško – 31. Bělík. Rozhodčí: Vlk. ŽK: 2:1. Diváci: 315. Střely na bránu: 5:3. Rohy: 9:4.
Dobrovice B: Kortus – Čáslava, Mrvík, Černý, Pečínka – Kalíšek, Hnízdo, A. Beran, Kořínek (69. Tomášek) – Antoš (76. R. Miškovský), Boško (86. Pavlíček).
Rejšice: Tvaroh – Malík (76. Kopecký), Kubín, Putorík, Karela – Falta (66. Dufek), Kučera, Jon, Bělík – Herman (82. Váňa), Menšík. 

DBSK – Pšovka Mělník 5:0 (3:0)
Skvělá hra domácích odsoudila hosty do role statistů. Výborné náběhy do volných prostorů a bojovná hra po celé ploše hřiště sklidily úspěch již v první desetiminutovce, kdy se do samostatného úniku uvolnil Kubeček a s ledovým klidem zakončil podél bezmocného gólmana hostí. O pár minut později nevzdal F. Klíma boj o míč v rohu soupeřovi poloviny, naskočil do pokusu hostujícího obránce o odklizení míče a úspěšně tak svými zády tečoval do soupeřovi šestnáctky přímo na volného Kubečka, který si dovedl míč na roh malého vápna a již podruhé nedal brankáři Pšovky šanci.
Branky: Kubeček 2, Hrdý 2, Zahrada. 

FC Mělník – Pěčice 0:4 (0:2)
Branky: D. Košťál 2, Hubač, Volf.

KAREL JEDLIČKA, JAROSLAV BÍLEK