V sobotu se fotbalový tým rádia Jizera vydal do obce Židněves. Na toto místo mířil s velkým očekáváním a odhodláním. Vždyť poslední zápas právě tady prohrál vysoko 3:14.

„Tentokrát byla naším soupeřem místní stará garda. Pohodoví chlápci v zeleno-žlutých dresech s námi drželi krok, ale my tentokrát přivezli velmi silný kádr. O ofenzivní hru se staral na Mladoboleslavsku známý hráč Rudolf Kohnhäuser. Věděli jsme, že za poslední výprask se musíme pomstít," hodnotil manažer týmu Roman Klesa.

Od první minuty se vše zdálo být na dobré cestě, jenže jeden z nejlepších zadáků se rozhodl pokořit vlastního brankáře a ostatní hráči se z inkriminované situace vzpamatovávali několik minut.

„Soupeře jsme ale za celý zápas nepustili do vedení a po závěrečném hvizdu jsme slavili výhru 6:3. Připsali jsme si čtvrtou výhru v řadě a tím také potvrdili famózní formu. Slavit jsme příliš nemohli, vždyť už v neděli nás čeká další těžký soupeř – stará garda Loučeně," řekl Klesa.

„Od začátku náš tým držel dvoubrankové vedení a spoléhal na rychlé brejky. Když Loučeň snížila na rozdíl jedné branky, podržel nás několikrát skvěle chytající Vojta Sklenář a my na šanci soupeře odpovídali nejlepším možným způsobem – gólem. Také v závěru měla Loučeň řadu slibných příležitostí na korigování výsledku. To už tentokrát dáváme za vinu rozhodčímu, který si zřejmě přál remízu. Co ale čekat, když jeden z našich hráčů se s ním pustil do rozvášněné komunikace po každém hvizdu. Přežili jsme nepřímý volný kop z pěti metrů, penaltu už ale soupeř s přehledem přetavil v branku. Po tom všem si velmi vážíme vydřené výhry 6:4 a jsme neporaženi již pět zápasů v řadě," zhodnotil nedělní vystoupení exhibičního týmu Klesa.