Úvod byl pro hosty, ktueří přijeli bez nemocného kouče Dušana Uhrina, hodně skličující. Jakoby měli až příliš v hlavách, že na pražské týmy jim to na podzim skutečně nejde (na podzim 0 bodů a skóre 2:11!) a inkasovali v úvodních pěti minutách dvě branky. Nejprve propálila Agajeva prudká levačka Podaného z trestňáku, pak propadl levý kraj obrany a centr dorážel Djuranovič.

Boleslav prožívala v lize po špatném úvodu dobrou epizodu, ale zápas s Bohemkou před týdnem ji zase uvrhl do neklidného spánku. Na Dukle se Uhrinova parta ještě pokusila o senzační obrat, ale neúspěšně. Přikryl sice ještě docela brzy po bleskovém výpadu snížil a Středočeši pak až do úvodu druhé části pomýšleli na vyrovnání, jenže v 50. Minutě přišla hrubka brankáře Agajeva, který neudržel Holendovu ránu doprostřed brány. To jim srazilo vaz, Dukla už zápas hlídala a po další akci Holendy pečetil skóre svou druhou brankou Černohorec Djuranovič.

Trenéru Dukly Jaroslavu Hynkovi se tuak zápas hodnotil hezky. "Měli jsme snový start, na druhou stranu když dáte dvě branky tak brzo, nevíte, jak na to tým zareaguje. My jsme ustoupili od toho, co jsme chtěli a výsledkem byla branka na 2:1," řekl Hynek a uznal, že od tohoto momentu byla lepší Boleslav a Dukla přestála tři situace, které mohly výsledek i otočit. "Jít ale do poločasu s výsledkem 2:1 je malinko lepší než za stavu 2:0, celkově vás to víc směřuje ke koncentraci. Nás uklidnila naše třetí branka, pak jsme byli přesnější, hráli jsme, co jsme si řekli, odměnilo nás to navíc čtvrtou brankou a skvělým vítězstvím," dodal Hynek.

Petr Čuhel, kterýí zaskočill za nemocného Dušana Uhrina na postu hlavního kouče, si postěžoval pochopitelně na podle jeho slov: Katastrofální úvod, kdy tým dovolili Dukle ze dvou dotyků s balonem dva góly. "Pak jsme se zvedli, nastřelili břevno, dali jsme gól a měli pár šancí, ale po přestávce užá jsme nehráli dobře a dva snadno inkasované branky rozhodly o výsledku a zaslouženém vítězství Dukly," řekl Petr Čuhel a popřál zdraví Dušanu Uhrinovi.

Dukla Praha – FK Mladá Boleslav 4:1 (2:1). Branky: 3. Podaný, 5. a 70. Djuranović, 50. Holenda – 26. Přikryl. Rozhodčí: Julínek – Blažej, Pospíšil. ŽK: Podaný - Mingazov, Jakub Rada, Mareš. Diváků: 1391

Dukla Praha: F. Rada – Kušnír, Bezpalec, Jiránek, Podaný – Bílovský, Holenda, Daniel Tetour – Milošević (79. Praisler), Djuranović (71. Brandner), Schranz (77. Holík).

Mladá Boleslav: K. Agajev – Pauschek, Stronati, Magera, Fleišman – J. Rada, Takács (67. Mareš) – Mingazov (83. Chramosta), Hubínek, Fabián (71. Komličenko) – Přikryl.