Záryby – Rejšice 1:7 (1:3)
Rejšice přijely pro tři body a také si je odvezly. Jistý sestupující nastoupil ve slepené sestavě a k první brance pomohl obránce Hermanovi, jehož centr usměrnil do sítě.
Pak Rejšice neproměnily několik vyložených šancí, nebo jim je pochytal brankář domácích. A tak v 29. minutě přišel zákonitě trest v podobě vyrovnávací branky. Naštěstí dvěma góly do šatny hosté domácím odskočili. A když po přestávce, po pořádné bouřce, dvěma dalšími góly navýšili vedení, nebylo o jejich vítězství pochyb. Otázkou bylo jen o kolik.
Branky: 9. a 52. Herman, 41. Bělík, 43. Kučera, 50. a 64. Menčík, 73. Falta.
Rejšice: Tvaroh – Dufek, Kopecký, Kubín, Karela (46. Jon) – Kučera, Putorík (62. Váňa), Falta (73. Malík), Bělík – Herman, Menčík. ⋌(plu)

Řepín – Pěčice 1:2 (0:1)
Branky: Štrupl – Kiceluk 2.

Dobrovice B – DBSK odloženo
Přestože dvacet minut před výkopem nic nenasvědčovalo, že by se utkání nemělo odehrát, skutečnost byla jiná. Dobrovická rezerva mohla v případě vítězství slavit postup do I.A třídy. Pak se ale nad město přihnala průtrž mračen doprovázená bouřkou a krupobitím, která fotbalistům nedovolila ani vylézt ze šaten. Vzhledem k nepříznivé předpovědi počasí byl rozhodčí Fejfar nucen zápas odložit.

DOHRÁVKY

Pečice - Lužec 7:0

Dobrovice B - DBSK 7:1

JOSEF PLUHAŘ, KAREL JEDLIČKA