„Byli jsme na jaro dobře připravení a odhodlaní. Jsem si jist, že ostudu bychom nedělali,“ říká odhodlaně předseda klubu Marek Tvrz. Připouští ale, že měli dva scénáře. Ten, který počítal, že pod novým koučem Radimem Suchánkem se mužstvo zachrání a následně vylepší kádr, ale i ten, který se smiřoval se sestupem zpět do divize.

Aktuálně se mohou naplnit pořád ještě oba scénáře. Na čem záleží? Zejména na podpoře, kterou největší fotbalový klub okresu získá mezi svými partnery. Pokud s ním do toho půjdou, a pokud zdravotní situace České republiky dovolí rozehrát nový ročník, SKR může stále bojovat o body v ČFL. „Aktuálně je to padesát na padesát. Vzali jsme si do konce dubna čas na rozmyšlenou a v úvodu května se rozhodneme, zda chceme pokračovat,“ říká Tvrz.

Pochopitelně by pokračování značilo i nutnost doplnění kádru, tady ale bude záviset i na tom, jak klubu pomohou hlavně jeho stávající partneři. „Jsme s nimi v kontaktu a jednáme. Ale je jasné, že v ekonomice mohou přijít v krizi také problémy. Pokud nám ovšem pomohou, půjdeme do toho,“ dodal Marek Tvrz.

Florbalisté Rakovníka mají po sezoně.
Němeček: Souhlasím s ukončením soutěží, není čas na kdyby