Dvaadvacetiletý gólman, který do středních Cech přišel z Jihlavy, měl dosud na svém kontě dva starty za českou jednadvacítku. Prvoligový start si připsal první a hned v něm udržel čisté konto. „Samozřejmě první start, první nula, za to jsem rád, ale tady je na prvním místě tým. Pro ten jsme body ztratili a to je špatně. Utkání jsme chtěli zvládnout a bod je pro nás málo," hodnotil utkání zklamaný gólman.

Mladá Boleslav - Jablonec 0:0.
Fotbalovou nudu uťala pauza, góly však nepřinesla

Moc práce v zápase neměl. Hned první zákrok v lize byl nakonec tím nejtěžším v celém zápase. „Šel tam ostrý centr ze strany do malého vápna a trošku jsem se bál, aby to tam někdo přede mnou nepíchl do branky na přední tyči. Ale naštěstí jsem míč dokázal vyboxovat pryč z vápna. To by nebylo dobré, kdyby mi tam hned první střela spadla," usmíval se při vzpomínce na první šanci Jablonce mladý brankář.

„Dnes jsme nedovolili Jablonci, aby se k nám přiblížil, ale my jsme se mohli dotáhnout ještě více nahoru, takže nás mrzí, že jsme nevyhráli. Tady je to nastavené tak, že chceme do pohárové Evropy, a bod s Jabloncem je pro nás rozhodně málo," hlásil Vejmola.

Čisté konto Vejmola připisoval ale především dobré práci hráčů před sebou. „Kluci hráli výborně dozadu, skvěle bránili a nedovolili Jablonci ani pořádně vystřelit, takže práci jsem dnes neměl takovou. Klobouk dolů za to, jak dneska kluci vzadu hráli," chválil spoluhráče.

Z vyhlášení ankety Nejúspěšnější sportovec Středočeského kraje 2016. Vítězná Olivia Prokopová
Krajskou sportovní jedničkou je podruhé Olivia Prokopová