Dobrovice – Svitavy 4:3 (2:1)

Divizní Dobrovice hostila fotbalisty Svitav a v utkání měla být jasným favoritem, Svitavští totiž na jaře devětkrát z jedenácti utkání prohráli. Diváci, kteří dali fotbalu přednost před semifinále hokejového mistrovství, ale překvapivě viděli napínavý souboj, ve kterém se oba týmy do poslední chvíle přetahovaly o body.
Do vedení šli překvapivě po standardce hosté, ale za domácí si připravil odpověď Křelina, který se trefil hlavou po rohovém kopu Jílka. A byl to znovu Křelina, kdo poslal domácí ještě do poločasové přestávky do vedení – opět po přihrávce Jílka.
Hosté se ale nevzdali a po přestávce si připravili vyrovnání. Hosté rychle rozehráli aut, míč se přes Bartošovu teč dostal k Belejovi a bylo znovu vyrovnáno.
Do vedení poslal domácí Miškovský, který v 51. minutě nahradil Froňka. Nejdříve se z těsné blízkosti jen zastřeloval, ale v 77. minutě pálil už přesně. Když na něj hned za minutu navázal Osvald, zdálo se být definitivně rozhodnuto. Oba dva přitom zužitkovali přesné centry střídajícího Lukáše Tumy.
Hosté ani za tohoto stavu Dobrovickým nedopřáli pohodový závěr. Ještě více otevřeli hru a pět minut před koncem využili Váňovu vzácnou minelu, po které šel Ptáček sám na Bartoše. Ten si na první střelu sáhl, dorážce Urbana už ale v cestě do sítě zabránit nemohl.

Branky: 21. a 38. Křelina, 77. Miškovský, 78. Osvald – 9. Čížek, 48. Belej, 86. Urban.
Dobrovice: Bartoš – Novák, Lukáš, Váňa, Bém – Golovko (73. Tuma), Patočka, Dudka (66. Vajgl), Jílek (46. Osvald) – Froněk (51. Miškovský), Křelina (73. Boško).