Na Jivině sahali hráči Židněvsi po třech bodech. Ještě v devadesáté minutě tady vedli 2:1. Ve druhé minutě nastavení ale zahrál v pokutovém území rukou hostující kapitán Šimonek a Marek Schöft svým druhým gólem v zápase zařídil dělbu bodů.

V souboji dvou posledních celků podala Branžež proti Katusicím doma velmi slabý výkon a musí spoléhat na Bakov, že zachrání I. B třídu. V opačném případě by se z okresního přeboru poroučely tři týmy a právě Branžež na jedenáctém místě by jednomu z nich musela uvolnit místo ve III. třídě.

Mladoboleslavské městské derby na Astonce jasně ovládl domácí Sporting. Díky skvělé produktivitě vyhráli první poločas 3:0. Ale i hosté, kterými viditelně otřásla ztráta vidiny titulu a postupu měli šance. Jenže Tomš trefil z dálky jenom břevno a Zdražil za stavu 2:0 pro domácí zahodil penaltu. Když hned z kraje prvního poločasu zvýšil na 4:0 Vedral, bylo rozhodnuto, že po dvou porážkách si klíče od města bere do své državy Sporting.

Výhru béčka Bělé v Březně vystřílel dvěma přesnými zásahy nestárnoucí Miloš Jirdásek. Za domácí při porážce 1:2 snižoval těsně po přestávce Roman Beneš. Vyhrálo i béčko Bousova. To si doma poradilo s Klášterem 5:1, když poločas vyhrálo 3:0.

Ilustrační foto
Ve hře je stále řada otazníků

Petr Fencl, Jaroslav Bílek