Čelákovice – Dobrovice B 0:1 pk
Fenomenální výkon brankáře Jakuba Krause a nehorázná smůla domácích v zakončení. To jsou důvody, proč Čelákovice z drtivé převahy vytěžily jen bodík.
Hosté bez posil z áčka odepsali brzy i dva zraněné. V prvním poločase je domácí tlačili, ve druhém přímo drželi ve svěráku. Kraus po sérii rohů chytil nebezpečné pokusy Kocha a Pánka, ten pak zakončil sólo nepřesným lobem.
Čtvrthodina přestávky dávno vypršela a oba celky stále čekaly nastoupené na trávníku na rozhodčí, až se z hlediště ozvalo „Tak už tu okenu dopijte!" Neprávem, sudí utkání zvládli bezvadně.
Domácí o pauze naládovali těžkou artilerii. Hned ve 49. minutě Kraus vychytal zblízka nájezd Dosoudila, obránci odkopli na roh a po něm hlavičkoval na zadní tyči opět Dosoudil. Kraus znovu skvěle vyškrábl. Rozštěpem na čáře zmařil i Pánkovu příležitost. V 58. minutě při střele Koloveckého zastoupila překonaného dobrovického gólmana tyč, v 76. pro změnu Vaňkovu střelu z úhlu zastavilo břevno.
V závěru jednoznačného zápasu mohl dvakrát rozhodnout Bílek, leč z deseti metrů vypálil těsně nad a v nastavení jeho hlavičku Kraus vyškrábl na roh.
Hosté poprvé vystřelili až v penaltovém rozstřelu. Vladyka, Vaněk i Bartoň proměnili, zatímco fantoma v dobrovické bráně překonal jen Dosoudil. Další dva pokusy chytil a zbylý skončil na tyči. Dobrovická rezerva tak veze za třetí vyhraný rozstřel v řadě dva šťastné body. 
Rozhodující penalta: Vaněk. Rozhodčí: Hron. ŽK: 0:3. Diváci: 80.
Dobrovice B: Kraus – Grabiec (56. Vejvoda), Bým, Vladyka, Bartoň – Krejcar, Hurda, Jílek, Váňa – Vaněk, Hruška (27. Hlaváček). 

Dlouhá Lhota – Klecany 3:0
V sobotním utkání I. A třídy nastoupila Dlouhá Lhota pod vedením nového trenéra Petra Niklfelda. Mužstvo Dlouhé Lhoty je díky získaným podzimním bodům v relativním klidu, ale jarní výsledky nejsou valné.
Ve větrném počasí, kdy brankář proti větru měl problém vykopnout míč k půlící čáře, se hrál bojovný fotbal. Špatné přihrávky byly dílem zapříčiněny větrem, dílem jejich autory. Domácí hráči tentokrát bojovali a jen jejich nervozita způsobila bezbrankový poločasový stav. Překopnutí branky ze dvou metrů, neproměnění sóla, ale také nevypuštění žádného souboje – to byly atributy hry hráčů Dlouhé Lhoty.
Ve druhém poločase domácí bušili do hostující obrany a začínalo být otázkou času, kdy padne první gól. Opět byly k vidění neproměněné střely do prázdné branky nebo neuvěřitelné zásahy hostujícího brankáře. A když už byl brankář překonán, vyhlavičkoval míč na brankové čáře stoper hostí. Nakonec po jednom ze závarů trefil roh branky v 58. minutě Koubek a domácím se trochu ulevilo. Obraz hry se nikterak nezměnil. Domácí hráči předvedli i pár pěkných kombinací po zemi, při kterých hostující obrana nevěděla kudy kam. V 61. minutě se po pěkné akci trefil Volf. Zápas měl až do konce stejný průběh a výsledek pečetil v 90. minutě střídající Šolc.
Branky: 58. Koubek, 61. Volf, 90. Šolc. Rozhodčí: Mrázek. ŽK: 0:0. Diváci: 70.
Lhota: Jíra – O. Zdobinský, Šťastný, Koubek, Nekola – Volf (74. Šolc), Novotný (85. A. Limr), Horák, Vrána (83. L. Zdobinský) – M. Limr, Kořínek. 

Slaný – Luštěnice 2:1 pk
První střelu na branku si připsali v utkání hosté. V 11. minutě to zkusil z poměrně velké dálky Kopa, ale Sedlák si poradil a připsal si tak svůj první zákrok. Na druhé straně pak hostující obránce zastavil průnik Stožického nedovoleným způsobem a ve 20. minutě odpískal sudí penaltu. Tu bezpečně proměnil Galbavý.
Ve 32. minutě se kopala po faulu Zímy penalta také na druhé straně. Sedlák však vyrovnání parádním zákrokem odmítl a Sabola vychytal.
Ve druhé půli už domácí nehráli moc dobře a trest přišel osm minut před koncem. Dlouhý míč školácky podskočil Čablík, ten se pak dostal ke střídajícímu Krumpholcovi, který zprava překonal Sedláka a vyrovnal na 1:1. Změnu stavu pak nepřinesla ani střela Tikovského, ani akrobatický pokus Hořejšího a tak došlo na penalty. V těch nakonec urvali druhý bod domácí borci.
Branky: 20. Galbavý – 81. Krumpholz. Rozhodčí: Radina. ŽK: 3:4. Diváci: 100.
Luštěnice: Řezáč – Lasák, M. Hůlka (76. Horák), T. Hrdlička, Pavlíček – Kopa, Lada (65. Krumpholz), Holčapek (73. Grus), Sabol – Korec (46. R. Hrdlička), Miškovský. 

Horky – Pšovka Mělník 0:1
V Horkách se hrálo devadesát minut bez gólu. Když už to vypadalo na bezbrankovou remízu a penaltový rozstřel rozhodl utkání hostující Radim Dvorný, a zařídil tak tři body pro Mělník.
Branka: 90. Dvorný. Rozhodčí: Vosolsobě. ŽK: 1:3. Diváci: 40.
Horky: Strazzer – Lukáš, Štěch, Zahálka, Malík – Šmidrkal, Šimek (60. Cepka), V. Kohout, Krajčí – Nádeníček, Doležal.

KAREL JEDLIČKA, FRANTIŠEK CHMELA, RUDOLF MUZIKA, JAROSLAV BÍLEK