Zásmuky – MSK 1:3 (0:1)

Zápas se hrál na hodně těžkém terénu a byl to spíše boj. Ve vyrovnaném prvním poločase šli do vedení hosté z Mnichova Hradiště. Po změně stran zahodili hosté velkou šanci na zvýšení náskoku, naopak domácí dokázali z rychlého brejku srovnat.
Vyrovnané skóre ale vydrželo pouhé čtyři minuty, pak to byli opět Hradišťané, kdo šel do vedení. Od té chvíle bylo na hřišti prakticky jediné mužstvo, které ze své trvající převahy vytěžilo ještě jednu branku.
Branky: Čapek – Jíra , Klain. Rozhodčí: Nehasil. ŽK: 3:1. Diváci: 50. 
MSK: Ježek - Zajíček, Horák, Špetlík, Kučera - Klain (67. Matouš), Bajer, Bejda, Radačovský - Lukeš (80. Musil), Jíra.

Benešov B – Bělá 0:0

Na umělé trávě v Benešově si odbylo místní béčko jarní premiéru v I. A třídě s Bělou pod Bezdězem. ve vyrovnané bitvě udrželi brankáři čistá konta, proto skončil zápas nerozhodně.
Zápas byl od úvodního hvizdu vyrovnaný s minimem šancí na obou stranách. V prvním poločase sice hosté, dirigování zkušeným Karlem Vrabcem docílili branky, ale praporek asistenta rozhodčího jim zkazil radost. Domácí se sice snažili, ale obrana Bělé jim nedala moc prostoru a když už něco propustila, byl na místě brankář Verner.
Po přestávce sice domácí přidali, ale jelikož dvě velké šance Voráčkem a Filipem Jendele neproměnili, tak skončil zápas bez branek.
Rozhodčí: Suchý. ŽK: 0:3. Diváci: 70.

Luštěnice – Jíloviště 1:2

Bakov – Hradištko odloženo