Horky – Červéné Pečky 4:1

To byla efektivita! Čtyřikrát se horecký kanonýr Bohumil Nádeníček dostal k zakončení, čtyřikrát lovil hostující brankář Karban míč ze své sítě. Nic jiného se vlastně ani udát nemuselo.
Horky mladý výběr Červených Peček technicky jasně přehrávaly. V 7. minutě rozehrál Krajčí roh a Nádeníček zblízka zahájil kanonádu. V 18. se sám chopil exekuce trestného kopu, který z pětadvaceti metrů zakroutil přes zeď krásně k tyči, načež si vyskočil a zavýskl „Ty vole, to je gól!"
Uběhla půlhodina hry a čistý hattrick byl na světě. Tentokrát asistoval od koncové čáry lahůdkovou přihrávkou před prázdnou bránu Radek Šimek, zimní posila z Benátek. A Nádeníčkova kanonáda nekončila, ve 42. k němu doputovala zblokovaná střela Libora Cepky, střelec tří gólů zůstal kupodivu nepovšimnut a tak bez přípravy napálil míč do sítě počtvrté.
Ve druhé třiačtyřicetiminutovce (ano, sudí Nepovím skutečně oba poločasy bezdůvodně zkrátil o dvě minuty) už si uspokojené Horky nevytvořily nic. Naopak v 56. minutě se nádherně z dálky o břevno trefil hostující Kulhánek a novice Strazzera ještě prověřil z úhlu Hanousek, který nepříliš sportovně využil indispozice ležícího Štěcha. 
Branky: 7., 18., 31. a 42. Nádeníček – 56. Kulhánek. Rozhodčí: Nepovím. ŽK: Krajčí. Diváků: 78. Střely na bránu: 8:3. Rohy: 8:4.
Horky: Malík (46. Strazzer) – Zahálka, Mrvík, Krajčí, Borsuc – V. Kohout (63. Vitjuk), Šmidrkal, Lukáš (70. Štěch), Cepka – Nádeníček, Šimek (58. Doležal).

Dlouhá Lhota – Čelákovice 1:0

Sobotní utkání I. A třídy ve Dlouhé Lhotě přineslo domácím vítězství, ale to posvětil bravurním zákrokem těsně před koncem brankář Jíra. Hosté neměli nikterak moc šancí, ale jasnou „loženku" před koncem zápasu jim domácí gólman fantastickým zákrokem chytil. Od začátku se hrálo spíše pod taktovkou domácích, ale hosté nevynechali žádnou možnost k výpadu na polovinu domácích. Obrana Dlouhé Lhoty dirigovaná Šťastným však pracovala výborně a co prošlo, chytil Jíra. A aby toho nebylo dost tak Šťastný nejen dirigoval obranu, ale po standardní situaci se skvěle trefil hlavou a rozhodl celé utkání. To samotné se odehrávalo převážně mezi šestnáctkami bez zjevné převahy některého týmu. Dlouhá Lhota už bez Lukáše s Mynářem, ale v sobotu i bez nemocného Ondřeje Zdobinského nenechala nikoho na pochybách, že odsud se body vozit nebudou. Kádr doplněný o Volfa, Vránu a brankáře Jíru na jaře již podruhé vyhrál a s přehledem se drží v nejvyšších patrech tabulky. A tak to vypadá, že trenér Mašek našel místo i pro Michala Koubka, který svůj stoperský part odehrál s přehledem. Sobotní skoro jarní odpoledne přilákalo do hlediště 120, většinou spokojených, diváků, kteří byli nadmíru spokojení se zrekonstruovaným občerstvením.
Branka: 37. Šťastný. Rozhodčí: Kotlár. ŽK: Volf – Dosoudil, Parůžek. Diváci: 70.
Lhota: Jíra – Nekola, Šolc (46. Nastoupil), Koubek, Šťastný – Vrána (70. A. Limr), Volf, Kořínek, Horák – M. Limr (90.+1 Pastorek), Novotný.

Luštěnice – Dobrovice B 2:1 pk (1:0)

Branky: 16. Sabol – 88. Vladyka. Rozhodčí: Polák. ŽK: Řezáč, Holčapek – Kraus, Bým, Boček, Gába. Diváci: 55.
Luštěnice: Řezáč – Pavlíček, M. Hůlka, T. Hrdlička, Kopa – Krumpholc (56. Řehák), Sabol, Miškovský, Lada – Holčapek, Korec (66. J. Hůlka).
Dobrovice B: Kraus – Hurda (89. Hlaváček), Bým, Vladyka, Bartoň (57. Jílek) – Boček, Gába, Vaněk, Hodač – Gregor (72. Váňa), Sodoma. 

KAREL JEDLIČKA, FRANTIŠEK CHMELA