Nejen remízou 1:1, ale především výkonem zůstali Boleslavští na hřišti nováčka za očekáváním, což si svěřenci trenéra Svědíka velmi dobře uvědomují.
„Zápas se nám moc nepovedl," potvrzuje Ladislav Takács, že v Boleslavi měli v týdnu, co rozebírat. „Musíme na to co nejrychleji zapomenout, vzít si z toho jen to dobré, i když toho mnoho nebylo, a připravit se co nejlépe na Teplice," dodává hráč, který přišel před rokem právě z Teplic.

Co podle něj stálo za nevýrazným výkonem? „Celou zimu jsme hráli dobře, ale v lize přišel hned výpadek. Z přípravy jsme to nedokázali přenést do soutěže," myslí si Takács o zápase, v němž bleskovou gólovou odpovědí zajistil Středočechům alespoň bod.

Trenér Martin Svědík před utkáním s tabulkovým sousedem, který ztrácí šest bodů, doufá v úspěšný reparát. „Věřím, že na domácím hřišti boleslavské příznivce nezklameme a předvedeme kvalitní výkon. Snadné to však nebude, neboť Teplice jsou zkušeným týmem s dobře organizovanou a důraznou defenzívou, z které těží na venkovních hřištích," připomíná, že se Severočechům v sezoně více daří venku. Z Boleslavi ale nepřivezli už čtyři roky ani bod. Jak (ne)pochodí nyní?

Čtěte také: Zvolte s námi krále fotbalových trávníků!