Ve hře je i loňský obhájce prestižní trofeje tým Štiky. Tomu patří po odehraných zápasech druhé místo, a v pondělí od půl páté vyzve v semifinálovém souboji celek Huberta. Se ziskem 42 bodů za čtrnáct výher vyhrál základní část soutěže tým Bukanýrů. Ti si to o postup do finále rozdají se čtvrtými Odboráři. Hrát se bude na hřišti tabulkové lépe postaveného týmu, tedy v Benátkách nad Jizerou. Samotné finále se odehraje přesně za týden.

V našlapaném kalendáři se bohužel nepodařilo odehrát tři odložené dohrávky z jarní části sezony. Vzhledem k tomu, že tyto zápasy neměly vliv na postavení v postupové čtyřce, byla u nich provedena oboustranná kontumace výsledkem 0:0 bez udělení bodů, a tabulka tak byla schválena za konečnou.

Na čele střelecké tabulky je před startem play-off tradičně Tomáš Strnad z Odborů, které zatím nasázel 22 branek. Další osmička střelců se pak dokázala dostat přes metu deseti vstřelených gólů: Sosnovský (Bukanýři, 19 vstřelených branek), Miškovský (Štika), Patera (Bukanýři, oba 13), Antl (Štika), Birkuš (Bukanýři), Malák (Hubert), Smutný (Učiliště, všichni 11), Vránek (Bukanýři, 10).

Play-off (pondělí, 16.30): Bukanýři – Odbory (Benátky), Štika – Hubert (Sahara).

Ozdobou Noci válečníků 15 byla finálová bitva Pyramidy mezi domácí Terezou Dvořákovou (v bílém) a Slovenskou Lucií Szabovou.
Noc válečníků 15 uchvátila hlavně dámskou pyramidou
Jaromír Jágr si v Třinci zatrénoval s místní mládeží a oznámil, že jeho start na led se odkládá.
Jágr: Skončit? To by bylo moc jednoduché, ne?