Na jeho programu bylo i derby dvou celků, které užívají jako domovskou restauraci pro pozápasová sezení podnik U Měšťáků. Jak už bývá tradicí po zápase Učiliště s Hubertem, je na programu po jeho skončení společná večeře hráčů obou celků. Tentokrát se podávala jelení ragú.

O trochu více asi chutnalo nakonec hráčům hostujícího Huberta, který po výhře 6:2 stále drží stoprocentní bilanci. Učiliště ale bylo favoritovi vyrovnaným soupeřem, jediným rozdílem bylo proměňování šancí. Zatímco hostující Boško dal čtyři branky a Plintovičovi přihrál na gól hned z úvodního výkopu, tak domácí střelci hodně svých šancí zazdili.

Doslova šok se urodil na Strašnově. Dlouholetý otloukánek soutěže H-Intes tady totiž rozstřílel třetí celek tabulky Pražáky až neskutečným výsledkem 9:1.
Korkáče po dvou prohrách v řade zabraly a doma v Benátkách si poradily s Lamadem. Ten však neprodal svou kůži zadarmo a výsledek 4:2 se nerodil pro domácí snadno.

Ško-Energo má další bod. Tentokrát jej Energetici vyválčili proti Odborům po remíze 1:1.

Zabrala i Štika, která v přímém souboji o průběžné čtvrté místo porazila na Sahaře Policisty. Po poločase 2:1 domácí vyhráli 5:2.

Učiliště – Hubert 2:6 (1:5)
Branky: Ekl, Doboš – Boško 4, Plintovič 2.

H-Intes – Pražák 9:1 (4:0)
Branky: Marek 2, Petráš 2, Ciecelský 2, Petr 2, Chovanec – Kovačevič.

Korkáče – Lamad 4:2 (2:1)
Branka: Macura, Rys, Vele, Beran – Jiskra, D. Zehnal.

Ško-Energo – Odbory 1:1 (0:0)
Branky: Kmoch – Bernat.

Štika – Policie 5:2 (2:1)
Branky: Bláha 2, Štika, Bouda, Leskovjan – Dutý, Řípa.