Kosořice B – Mukařov 2:2 (0:2)

Hosté v prvním poločase ze tří střel dvakrát skórovali. Domácí pak zabrali, vyrovnali a mohli i vyhrát, jenže Tříska, autor obou branek, zahodil v poslední pětiminutovce další dvě tutovky.
Branky: 60. a 80. Tříska – 25. Brdlík, 45. Lochman. Rozhodčí: Khol. ŽK: 2:0. Diváci: 40. Hráč zápasu: Lener – Brdlík.

Kropáčova Vrutice B – Luštěnice B 2:3 (0:1)
Hosté byli lepším týmem a vedli už 3:0. Domácí pak dokázali stáhnout na 2:3 a měli šance na vyrovnání, ale výsledek byl nakonec asi zasloužený.
Branky: Novák, Čurda – Dvořák, Radůšek, Baborák. Rozhodčí: Bezucha. ŽK: 1:2. Diváci: 30. Hráč zápasu: Heřman – Sýkora.

Branžež – Bělá B 4:0 (0:0)
Po vyrovnaném prvním poločase přišla domácí smršť a nakonec jednoznačná výhra.
Branky: Hála 3, Šimáně. Rozhodčí: Kožej. ŽK: 1:1. ČK: 0:1. Diváci: 30. Hráč zápasu: Hála – ?.

Čistá – Skalsko B 3:0 (1:0)
Utkání dvou týmů ze dvou pólů tabulky – Čistá bojuje o čelo tabulky, béčko Skalska je na chvostu čtvrté třídy. Podle toho také zápas vypadal. Čistá měla výraznou převahu, ale její hra byla moc komplikovaná, takže šancí bylo pomálu. Ve 38. minutě utekl po levé straně Horáček a po jeho centru se trefil Maršík. Ve druhém poločase již v 55. minutě překvapil Tyšer hostujícího brankáře a bylo to 2:0. Nejkrásnější ale byl třetí gól z kopačky nestárnoucího Prokůpka, který poslal míč z trestného kopu z 25 metrů od tyče do tyče a do branky. Tým Skalska měl jedinou šanci, když sám na branku uháněl Svoboda, ale neuspěl.
Branky: 39. Maršík, 55. Tyšer, 83. Prokůpek. Rozhodčí: R. Šesták. ŽK: 1:1. Diváci: 50. Rohy: 4:0. Hráč zápasu: Maršík – Svoboda.
Čistá: Puskajler – Kuntoš (60. Herčík), Prokůpek, Verner (85. Dobay), Ertl – Hrabák, Maršík (80. Kaliba), Pešan, Tyšer – Novák (70. Jíra), Horáček.
Skalsko B: Vocásek – Dostál, Holoubek, Svoboda, Astaloš – Svárovský, Zachrdla, R. Pýcha, Dufek (65. Zaithaml) – Zaithaml, Svoboda.

Doubrava B – Rejšice B 0:1
Bezno B – Chotětov B 4:0

PETR FENCL, JAROSLAV BÍLEK