Kosořice – Labský Kostelec 1:1 (1:1)

Kosořičtí potřebovali naplno bodovat po dvou úvodních porážkách. Příhodným soupeřem byl o jednu příčku lepší Labský Kostelec. Za domácí také poprvé nastoupil v základní sestavě Miroslav Zdražil.
Zpočátku byla hra neurovnaná z obou stran, s minimem zajímavých okamžiků. Domácí čekali na vstřelení branky už dlouho a ve třetím jarním duelu se chtěli konečně prosadit.
Ve 20. minutě shodil obrovský balvan z kosořických srdcí Sabol, ke kterému se míč dostal pro zaváhání obrany a sám před brankářem nezaváhal. Po této brance Kosořičtí ještě zvýšili úsilí, jenže to hosté otupili rychlou vyrovnávací brankou. Pajkrt si vyměnil míč se spoluhráčem a své tažení středem hřiště zakončil přízemní ranou. Vyražený míč Dufkem nejrychleji doběhl Hruška a začínalo se nanovo.
Hráči Kosořic se snažili kombinovat po zemi, kdežto soupeř se vinou nakopávaných míčů do hry moc nedostával.
Ve druhém poločasu se domácí chopili iniciativy.
Už v 54. minutě posunul Malík Sabolovi, jehož rána o kousek minula cíl.
Obrovskou příležitost nevyužili Kosořičtí ani v 60. minutě. Rohový kop, následnou hlavičku Bataly vyrazil brankář a dorážku z malého vápna zastavili hráči na brankové čáře.
Hosté se do zakončení mockrát nedostali, ale průnik Pajkrta a zakončení Nezbedy domácí vystrašilo.
Branky: 20. Sabol – 31. Hruška. Rozhodčí: Michal. ŽK: 1:1. Diváci: 58.    
Kosořice: Dufek – Grus, Maška, Adámek, Sedláček – Malík, Batala, Sabol, Tomášek – Macháč (71. Filip Briestenský), Zdražil (90. Bašus).

Rejšice – Vysoká  1:1 (0:1)

První čtvrthodinku se domácí nedokázali prosadit proti jednoduše a tvrdě hrajícímu soupeři ani v poli, ani před brankou. Další čtvrt hodinku už se hostům párkrát připomněli alespoň před brankou. Nejprve Kopecký hlavou, pak Kučera, Putorík také hlavou a nakonec Herman. Ale přišla očekávaná akce hostí podle zavedené šablony: dlouhý pas, únik T. Skopky a jeho individuální zakončení. A bylo to 0:1. Teprve od té chvíle začali Rejšice hrát a vynutili si herní i územní převahu. Šance na vyrovnání měli Kučera a Herman, ale oba minuli zařízení. Brejkem hrozil i T. Skopka.

Druhý poločas zahájili Rejšice lépe a na konci čtvrt hodinky vyrovnali. Nejprve Faltův centr z trestného kopu od postranní čáry prošel celým pokutovým územím, ale Kučera na zadní tyči míč do sítě nedopravil. Pak Herman v pokutovém území přišel o míč i o nohy zároveň. Možná jediná chyba jinak vynikajícího rozhodčího a jeho asistentů. Ještě Falta získal míč před vápnem hostí a sám zakončil těsně nad bránu. Snaha domácích vyvrcholila prostrčením míče po lajně Faltou na Ryse, který se dostal za obranu a po zemi před bránou našel na zadní tyči Kučeru, který konečně zasunul míč do sítě. Očekávaný další nápor Rejšic byl rozmělněn poleháváním hráčů Vysoké na ploše, žlutými kartami a oba týmy tak měly již jen po jedné nevyužité gólové příležitosti.

Rejšice po ztrátě z FK Mělník, ztratili další body i doma.

Branky: 58. Kučera – 32. Skopka T. Rozhodčí: Divílek. ŽK: 3:3.

Rejšice: Beran - Dufek, Putorík, Kopecký, Jon – Kučera, Nastoupil (63. Váňa), Falta (80. Kubín), Rys – Hanuš, Herman.

Byšice – Bělá 2:1 (1:0)

Branky: 45. Koutný, 55. Lauda – 75. Vrabec. Rozhodčí: Borek. ČK: 0:1.

DBSK – Pěčice 0:1 (0:1)

Lídr tabulky si z bousovského hřiště odvezl všechny tři body. Domácí doplatili zejména na neproměněné šance v prvním poločase.

Hned ve 4. minutě utkání se na pěčického  brankáře řítil osamocený Šolc M., zakončil ale těsně vedle. A tak udeřilo na druhé straně. Po zmatcích a zaváhání v obraně se před velkým vápnem k balonu dostal hráč Pěčic a umístěnou střelou nedal Stránskému šanci –0:1. Až do konce poločasu si domácí vytvářeli jednu šanci za druhou, ale bez úspěšného zakončení.

Tlak domácích pokračoval i ve druhé půli, ale s přibývajícími minutami ztrácel na nebezpečnosti. Své šance si vytvořili i hosté z Pěčic. Několikrát proti jejich pokusům dobře zakročil Stránský. Bousov měl šanci po průniku Kubečka do pokutového území. Jeho přihrávku však nikdo nezužitkoval. Poslední šanci bousovských na vyrovnání měl Michal Šolc. Svou střelu však mezi tyče nenasměroval.
Branka: Hubač.

Luštěnice – Kosmonosy 5:1 (2:0)

JAN ADÁMEK, JOSEF PLUHAŘ, JAROSLAV BÍLEK