Trenér Karel Jarolím zařadil mladého útočníka do hry po poločasové přestávce místo nevýrazného Tomáše Wágnera a tah mu dokonale vyšel v 76. minutě, kdy Klobása vyrovnal.

„Když jsem jeli do Uherského Hradiště, tak jsme si říkal, že budu rád, pokud si připíšu nějakou střídající minutku. Ovšem už před koncem poločasu mi trenér Jarolím řekl, ať se jdu rozcvičit. Byl jsme mile překvapen. Jsem rád, že jsem dal gól a urvali jsme bod. Pojede se nám lépe domů," řekl po úspěšné ligové premiéře novinářům Klobása.

Při gólové situaci využil nedorozumění domácí obrany. „Odrazil se ke mně míč. Přede mnou byli tři hráči Slovácka. Ani nevím kudy to tam spadlo," řekl ke svému prvnímu ligovému gólu.

V návalu euforie si přetáhl přes hlavu dres a hned po gólu tak dostal i svou premiérovou žlutou kartu v soutěži. „Nevěděl jsem, jak branku oslavit. Spoluhráči mi jen připomenuli, že přispěji do společné pokladny ještě větší částkou," smál se Klobása.

Prosadit se mohl i o několik minut dříve. „Měl jsem trefit na malém vápně přesněji střelu hlavou. Bohužel jsem špatně na míč naskočil. Kdybych trefil tuto šanci, tak jsme dnes vyhráli," řekl mladoboleslavský odchovanec.

Do prvoligového týmu byl zařazen už před dvěma lety, ale tehdy se ještě neprosadil a odešel na hostování do Vlašimi. Po půl roce se vrátil a pak hrál v juniorském týmu. „Ligový fotbal je o hodně rychlejší, souboje jsou tvrdší, stopeři důraznější. Prostě první liga je minimálně o dva ´levely´ před juniorskou soutěží," řekl Klobása.