První prosincovou sobotu se v mnichovohradišťské hale představila pětice kvalitních fotbalových starých gard na halovém turnaji. Vyrovnané zápasy, pěkné fotbalové momenty, ale i momenty v duchu fair-play byly k vidění po celou dobu turnaje.

Na posledním místě se stejně jako v předchozím roce umístil celek z Horek nad Jizerou, který ale v žádném případě herně nezklamal a sehrál vyrovnané zápasy s favority.

Dvě těsné prohry připravily Bakovské o medailové umístění, a tak celkové čtvrté místo je pro místního největšího rivala jistě velkým zklamáním.

Do posledního utkání o prvenství usilovali staří páni ligového Jablonce nad Nisou, ale jejich závěrečná prohra nestačila na více než bronzovou příčku. Nutno podotknout, že Jablonečtí disponovali nejstarší sestavou, která se představila na mnichovohradišťské palubovce.

Druzí o pouhou jednu rozdílovou vstřelenou branku skončila místní SG MSK, když ke konečnému prvenství stačilo proměnit o jednu z brankových příležitostí více.

Celkové prvenství si odnesla garda FK Turnov, která zkušeného Cimbála, Šafáře a Bártu doplnila o mladou krev, což se ukázalo jako klíčové.

V rámci patnáctého ročníku již tradičního turnaje byly vyhlášeny i individuální ceny. Nejlepším brankařem byl vyhlášen jablonecký Brániš a nejlepším střelcem se stal turnovský Škréta.