Dobrovice – SK Rakovník 6:0

Branky: Patočka 2, Ansuma 2, D. Miškovský, R. Miškovský. Rozhodčí: Šmejkal. Diváci: 200.

Beroun – Benátky 3:3

Duel řídila trojice žen v čele s hlavní Monikou Pavlíkovou a nutno dodat, že odvedli velmi kvalitní práci, na jejich výkon si nemohl vůbec stěžovat ani jeden z týmů.
Berounští se mohli zlobit, avšak jen sami na sebe. V 52. minutě totiž vedli již 3:0 a jen ten největší blázen si asi věřil, že by Benátky mohly snad ještě vyrovnat.
Neskutečné se skutek stalo za pouhých devět minut, kdy hosté postupně díky Martinu Korcovi, Škareckému a Maškovi vyrovnali stav na konečných 3:3. Bod je tak za této konstelace určitě pro hosty velmi cenný.
Branky: Hájek 2, Cihelka – Martin Korec, Škarecký, Mašek. Rozhodčí: Pavlíková. Diváci: 80.

MSK – Louňovice 1:2

Hradiště sehrálo na domácím hřišti nešťastný zápas. „Soupeř byl velmi kvalitní a hodně běhavý, přesto jsme drželi krok,“ hodnotil protivníka předseda MSK Tomáš Ježek.
Hosté šli do vedení po standardní situaci, ale domácí dokázali Krejzou vyrovnat. „Poté jsme měli zhruba patnáctiminutový tlak, z něhož jsme ale bohužel vytěžili pouze nastřelené břevno hlavou,“ řekl Ježek. Pak ale přišlo pro domácí neštěstí. V nastaveném čase Hradiště neuhlídalo standardní situaci a louňovický Böhm svým druhým gólem v zápase rozhodl utkání.
Branky: Krejza – Böhm 2. Rozhodčí: Šimáček. Diváci: 150