Benátky – Neratovice 0:2

Benátečtí své druhé přípravné utkání sehráli opět proti diviznímu soupeři, pro hostující Neratovice to naopak byla první zimní prověrka. Aktuální pátý celek tabulky divize B se ukázal jako kvalitní tým, který hrozil především z brejků.
Benátečtí byli častěji na míči, avšak neproměňovali šance. Do vedení šly Neratovice po rohovém kopu, když se z dorážky prosadil Vorasický. Do druhé půle nastoupila úplně jiná domácí jedenáctka, která si díky své aktivitě záhy vypracovala několik šancí i standardních situaci okolo vápna. Žádná však za zády brankáře Černého neskončila.
Gól nepadl ani z centru Josefa Novotného, který se k překvapení přítomných snesl až na brankovou konstrukci. O výhře hostí tak definitivně rozhodl Pajkrt, který zblízka překonal střídajícího brankáře Kubáta.
Jak Benátky, tak Neratovice vyrážejí v týdnu na soustředění do hor a poté už je čekají další přípravné duely. Benátečtí v sobotu 8. února doma přivítají Doksy, Neratovice o den později taktéž na své umělce změří síly s Byšicemi.
Branky: 26. Vorasický, 83. Pajkrt. Diváci: 40.
Benátky I. poločas: J. Vlk – Borovička, Murárik, Jakubec, Horák – Jiránek, Buryán, M. Novotný, Pavelka – Mašek, Šimek.
Benátky II. poločas: J. Vlk (70. Kubát) – Rosenkranz J., Karásek, Jäger, Murárik – Kamlach, Smetana, Škarecký, J. Novotný – Krýda, Martin Korec .

Benátky B – Čejetice 8:7

Dva účastníci okresního přeboru se ve svém prvním zimním zápase utkali na benátecké umělce. Hrál se zápas, který se musel hrstce promrzlých diváků líbit. Padlo totiž dohromady hned patnáct gólů. Útočných akcí bylo opravdu mnoho, obrany nedominovaly. Už v poločase se střelci činili, skóre bylo 3:3 a to ještě hostující gólman Beran několik gólovek Benátek zneškodnil.
Po obrátce šly Čejetice do vedení, ale Benátky rozjely brankostroj a otočily až na 7:4. Střelecky se činil především mladý Kamlach. Skóre se ještě do závěrečného hvizdu hnulo hned čtyřikrát, z čehož tak vzešla přestřelka 8:7.

Rejšice – Loučeň 4:1

Loučeň se v Benátkách představila jako kvalitní protivník. V prvním poločase nebyl rozdíl dvou tříd téměř znát. I když je pravdou, že Rejšičtí si vypracovali více šancí. Účastník okresního přeboru Nymburka šel po pěkné dalekonosné střele do vedení, Rejšice stihly ještě do půlky vyrovnat. Oba celky také v prvním poločase nastřelily brankovou konstrukci. Ve druhé pětačtyřicetiminutovce už se prokázala herní vyspělost Rejšic, které zaslouženě vstřelily tři branky a dokázaly tak zvítězit 4:1.

Jablonec U21 – Dobrovice 4:1

O výsledku bylo rozhodnuto už v prvním poločase, kdy za domácí nastoupilo osm hráčů prvoligového kádru. Ve druhé půli přidala obě mužstva po gólu, za Dobrovici to byl Cigánek. Příští přípravné utkání Dobrovičtí sehrají v sobotu 1. února proti diviznímu SK Úvaly.

Dobrovice B – Čelákovice 6:1

K prvnímu přátelskému utkání v zimní přípravě si rezerva Picavy pozvala dvanáctý tým tabulky krajského přeboru, SK Union Čelákovice. Utkání začalo ve vysokém tempu s převahou v držení míče dobrovických hráčů. Středová osa s hlavním dirigentem Gábou v některých momentech doslova dominovala a hosty nepustila z jejich poloviny.
Nebýt skvěle chytajícího brankáře hostí, skóre mohlo být i dvouciferné. Výsledek i předvedená hra jsou velkým optimistickým příslibem.
Branky: 4. Gába, 41. Antoš, 43. Miškovský, 48.Miškovský, 62. Pečínka, 80. Pavlíček – 65. Reichert.
Dobrovice B I. poločas: Jonáš – Bobek, Grabiec, Vladyka ,Pečínka – Miškovský, Gába, Černý, Kořínek – Antoš, Bulíř.
Dobrovice B II. poločas: Jonáš – Pečínka, Pilz, Vladyka, Kořínek – Pavlíček, Gába, Řehák, Bartoň – Miškovský, Konečný.

JAROSLAV BÍLEK, TOMÁŠ NEJEDLO