Výsledek se pohyboval jako na houpačce. Domácí vedli po brance Yerkhova, do poločasu ale vyrovnal hostující Hönig. Po přestávce šla Slavie do vedení, když se prosadil Azilinon. Boleslav si ale vzala vedení zpět – nejprve vyrovnal hlavou Kuchař a šest minut před koncem dal na 3:2 Komma, který dorazil do šibenice střelu Yerkhova. Nadějné vedení ale boleslavští mladíci do konce zápasu neudrželi. Tři minuty před koncem faulovali pronikajícího útočníka Slavie v pokutovém území, a ačkoliv brankář Mikulec vystihl směr Azilininovi penalty, ten vyrovnal na konečných 3:3.

„Sehráli jsme dobré utkání ve velkém tempu a s velmi kvalitním soupeřem, který byl lepší v držení míče a v technice s míčem. Náš tým se snažil vyrovnat v bojovnosti a dobrou organizací směrem dozadu,“ přidal postřeh ze zápasu domácí kouč Martin Mrvík. 

Mladá Boleslav U19 – Slavia Praha U19 3:3 (1:1)
30. Yerkhov, 71. Kuchař, 84. Komma – 48. a 87. Azilinon, 45. Hönig. Rozhodčí: Mrkáček. 
Boleslav U19: Mikulec – Mrnka, Kuchař, Král, Dib – Yerkhov, Kalabis (61. Koubek) – Mansfeld, Majer (46. Provazník), Para (61. Bičiště) – Křižák (46. Šimon). 

Juniorská liga: FK Mladá Boleslav U21 - FK Teplice U21.
Juniorka sestřelila lídra ligy
Boleslavského Tomáše Ladru neproměněná šance v utkání s Karvinou hodně mrzela. Jeho tým v nastavení inkasoval jediný gól zápasu.
Záleží na nás, jak s důvěrou naložíme, říká jeden z boleslavských debutantů