Jak hodně mrzí domácí porážka 1:2?
Co k tomu říct. Ztratili jsme tři body. Přitom do zápasu jsme vstoupili velmi dobře, prvních dvacet minut jsme Bohemku k ničemu nepustili. Ale v poločase si pak řekneme, že budeme hrát koncentrovaně a dostaneme hned góla. Pak se nám naštěstí podařilo vyrovnat, ale pak dostaneme druhý gól. Je to pro nás velká ztráta. Měli jsme dobrou sérii tří vyhraných zápasu, a pak si ji pokazíme doma naší hloupostí.

U prvního gólu jste byl i vy.
Byl tam přetažení balón na naší levou stranu, já jsem se k němu přiblížil. A ve chvíli, kdy jsem se chtěl zastavit, tak si dal míč chytře kolem mě, pak kolem Magiho. Ve vápně jsem ještě mohl jít do skluzu, ale bál jsem se penalty a červené karty.

Když počítám i šanci Mingazova, tak společně s penaltou měla Boleslav jenom dvě střely na branku. To je v domácím zápase málo, souhlasíte?
Je to málo. My jsme chtěli hrát kombinačně, ale terén nám to nedovolil, hřiště se postupem času rozbilo. Prvních dvacet minut se nám hra dařila, ale pak jsme se přizpůsobili jejich hře, nakopávali jsme míče a to bylo plus pro ně.

Klokani vás něčím překvapili?
Nepřekvapila. Připravovali jsme se na fakt, že hrají důrazný fotbal, pod tlakem nakopávají míče dopředu a tam o ně bojují. Ale bylo to o naší hře. My jsme chtěli hrát úplně jinak, bohužel jsme se jim přizpůsobili a asi to nebyl ani moc hezký fotbal na koukání. Bohužel jsme ztratili tři body na domácím hřišti.

FK Mladá Boleslav - Bohemians Praha.
Tři střely přinesly tři góly