Dlouhá Lhota – Beroun 2:2 (1:2)

Fotbalisté Dlouhé Lhoty sbírali doma na jaře body jen po jednom a výjimkou nebyla ani jejich derniéra. V bezstarostném utkání měli mnohem více šancí, ale ztroskotali na jejich proměňování. To hostující Český Lev proměnil hned úvodní ve 13. minutě – zblokovaná střela přistála na penaltové značce před Vopěnku a ten o břevno skóroval.
Domácí Novotný v 18. minutě minul po Kořínkově centru prázdnou bránu, hned za dvě minuty si ale dal úspěšně hlavičkové repete – 1:1. Ve 27. už znovu vedl Beroun, přes nedůraznou obranu se prokličkoval a zakončil levý záložník Kosnar.
V závěru poločasu Bejr vychytal Hájkovo sólo, na druhé straně zblízka nedostal míč do sítě Kozma, po něm ani Mynář a konečně Kořínek z úhlu nastřelil břevno.
Nápor Dlouhé Lhoty pokračoval i po přestávce. Šolcův trestný kop našel hlavu Novotného, který znovu minul. V 69. minutě Mynář obešel i brankáře Hejcmana, pak ale trefil jen boční síť. Uspěl až Krouský mistrovsky přímo z rohu, který se kopal po předchozí střele Mynáře ze dvou metrů a skvělém zákroku Hejcmana.
V závěru nepřekonali brankáře z vyložených šancí domácí Kozma po Krouského centru, ani osamocený berounský Král, a tak se body dělily.
Branky: 20. Novotný, 76. Krouský – 13. Vopěnka, 27. Kosnar. Rozhodčí: Chaloupka. ŽK: Horák, Koubek, Mynář – Kosnar, Král. Diváci: 155. Střely na bránu: 7:4. Rohy: 6:4.
Dlouhá Lhota: Bejr – Mulač, Koubek, P. Šolc, Nekola – Kořínek, Horák, Mynář, Krouský – Novotný (78. Rambousek), Kozma.
Beroun: Hejcman – Novák, Klička, Vopěnka, Smetana – Porsch (65. Rigo), Šindler (77. Koch), Krčma (46. Král), Kosnar – Hájek, Lundák. 

Louňovice – Benátky 2:0 (1:0)

Branky: Böhm 2. Rozhodčí: Pavlíková. Diváci: 110.

KAREL JEDLIČKA