Fotbalové přípravy jsou v plném proudu. O víkendu byla sehrána řada přípravných zápasů.

Horní Branná – Nemyslovice 3:3
Při příležitosti konajícího se soustředění v Horní Branné vyzvaly Nemyslovice tamní celek hrající I. A třídu. Utkání se odehrálo za krásného slunečného počasí na umělé trávě v Nové Pace. Na soupeři z Horní Branné byla od začátku znát jistota při hře a zkušenost z vyšší soutěží. Nemyslovičtí se ovšem nenechali nijak zastrašit a svou aktivní hrou drželi se soupeřem krok a obě mužstva, tak předváděla pohledný kombinační fotbal. Nemyslovičtí především hrozily rychlými protiútoky vedenými po křídlech.
Skóre otevřel Petr Radil, který po krásném centrovaném balónu z levé strany skóroval hlavou. Do poločasu zůstávalo tempo stejné a k nevoli domácích, kteří si dali vlastní branku, se skóre zvýšilo v jejich prospěch.
V úvodu druhého poločasu bylo znát, že náročná zimní příprava a právě probíhající soustředění, si vezmou svou daň. Snaha držet krok se soupeřem z Branné trvala cca 20 min druhého poločasu a jediný, kdo toto zužitkoval, byl Stanislav Jakubínský, který zvyšoval na 3:0 pro Nemyslovice. Dvěma povedenými trefami ze střední vzdálenosti snížili domácí na 2:3. Branná udeřila ještě jednou a to, když sudí Kunst ohlašoval minutu do konce utkání.
Trenér Karel Šlosr byl s utkáním a nasazením hráčů více než spokojený. Po zápase musel navíc zodpovídat otázky Braneckých na téma „Co je vlastně III. třída?" a „Kde leží Nemyslovice?" Tamní se mylně domnívali, že se jedná o příměstskou část Mladé Boleslavi.
Branky: Radil, Jakubínský, vlastní.

Benátky – MSK 4:3
Sedm branek padlo v souboji účastníka krajského přeboru a I. A třídy. Pět minut před koncem poslal hosty do vedení Hrdina, ale za minutu srovnal mladý Kamlach a o výhře favorita rozhodl v poslední minutě (kdo jiný než) Martin Korec.
Branky: Martin Korec 2, Kamlach 2 – Hrdina 2, Jíra.

Benátky B – FKMB U17 2:4
První porážku zimy připravili benátecké rezervě mladší dorostenci FK Mladá Boleslav.
Branky: Jan Kraus, vlastní – Stránský, Dohnalík, Novák, Vodháněl.

Vyšehrad – Dobrovice 5:4
Druhý celek divize B, Slavoj Vyšehrad, porazil Dobrovici v přípravné přestřelce 5:4.

Libiš – Rejšice 5:0
Jednoznačného vítěze měl duel přeborové Libiše, která si do Zálezlic pozvala Rejšice a úspěšného nováčka I. A třídy „přejela" 5:0.

Horky – St. Boleslav 3:0
Branky: Váňa, V. Kohout, Lukáš.

Obruby – DBSK 2:9
Dobrovice B – FKMB U19 1:5