Jedná se o někdejšího prvoligového rozhodčího, který dosud tři roky působil na sportovním úseku ve Slovanu Liberec, kde spolupracoval s Janem Nezmarem a trenérem Jindřichem Trpišovským. Ti se aktuálně přesunuli do pražské Slavie, Bílka zlanařil do svých služeb boleslavský prezident Josef Dufek.

„Dušan Uhrin se bude věnovat pouze povinnostem hlavního trenéra prvoligového mužstva, na funkci sportovního manažera bude nyní působit Jaroslav Bílek, jehož hlavní náplní bude starost o prvoligový tým, ale i o juniorku a nejstarší dorost,“ upřesnil náplň Bílkovy pozice Dufek.

Zatímco v prvoligovém hráčském kádru k razantním změnám zatím nedochází, na funkcionářských postech FK Mladá Boleslav posilu významně. Kromě Bílka podepsal v novém roce pracovní smlouvu také David Vavruška, který bude mít na starost mladoboleslavskou mládež. Už v závěru podzimu posílil realizační tým áčka jako asistent někdejší stoper Boleslavi Adrian Rolko, do zimní přípravy pak nastoupil jako trenér brankářů legendární gólman Jaromír Blažek, který na tomto postu vystřídal Jiřího Malíka.

„S nabídkou spolupráce na pozici sportovního manažera v Mladé Boleslavi mě pan Dufek oslovil před týdnem s představou zkvalitnit práci v klubu. Budu se starat, aby Mladá Boleslav vychovala další Chramosty a Klobásy pro prvoligový tým,“ dodal nový mladoboleslavský sportovní manažer Jaroslav Bílek.

DUŠAN UHRIN v rozhovoru s jedním ze svých spolupracovníků během úvodního tréninku v novém roce.
Trenér Boleslavi se uzdravil, teď je řada na týmu. Fanoušky žádá o pevné nervy
Úvodní trénink roku 2018 fotbalistů FK Mladá Boleslav.
Ligoví fotbalisté Boleslavi podruhé odstartovali zimu
Ilustrační foto.
ANKETA: zvolte nejlepšího rozhodčího!