FK Mladá Boleslav – Vysočina Jihlava 3:1

Fotbalisté Mladé Boleslavi potvrdili svou skvělou formu v dalším kole Gambrinus ligy, když před domácím publikem zdolali Jihlavu.
Celý zápas si domácí tým udržoval herní převahu, kterou vyjádřil i třemi zásahy. Už po sedmi minutách hry se mohlo domácí publikum radovat poprvé. To když Martin Nešpor přetavil v gól kolmici Jiřího Štajnera.
Ten měl prsty i v okolnostech branky druhé. Další geniální kolmicí mezi nohami protihráče vyslal do vápna Davida Jarolíma, jehož zastavil obránce Josl pouze za cenu faulu a rozhodčí Hrubeš neváhal odpískat penaltu. K té se postavil již několikrát zmiňovaný Štajner, který si desítkou mazácky poradil a brankáře poslal na druhou stranu.
Hra Jihlavy trpěla značnou nepřesností, přesto se hosté ještě dokázali vrátit do hry. Hned z kraje druhé půle rozehráli po odpískaném ofsajdu Boleslavi, na tři přihrávky se dostali až před prázdnou branku, kde pohodlně zakončoval Harba.
Boleslav se ale nenechala tímto snížením rozhodit a pokračovala v atacích hostující branky. V 67. minutě pak posadil Jarolím míč z trestného kopu Ščukovi, který míč uklidil k pravé tyči Hanušovy branky.