Příprava fotbalových týmů je v plném proudu. Z hrubého nabírání fyzické kondice se pomalu přechází na pilování herních situací. Některé týmy za sebou navíc mají horská soustředění, na některé ještě čeká. Hlavně týmy z krajských soutěží už však víkendy věnují přípravným zápasům.

Benátky A – Doksy 4:0

K dalšímu přípravnému utkání si benátečtí fotbalisté pozvali na svou umělku celek Doks, hrající Liberecký krajský přebor. Na střídačkách se proti sobě postavili dva trenéři, kteří spolu hráli za druholigovou Mladou Boleslav, tedy Vladimír Sedláček a Josef Vinš. Samotný zápas byl jednoznačnou záležitostí domácích Benátek. Doksy se zmohly snad na jedinou střelu mezi tyče, jinak se stále bránily tlaku soupeře. V prvním poločase Benátečtí dvakrát nastřelili brankovou konstrukci, jednou gólman vytáhl míč z brankové čáry a pak otevřel skóre Martin Korec. Ve druhé půli padly do sítě hostí ještě tři míče. Dvakrát se trefil Sosnovský a na 4:0 technickou střelou upravil Smetana. Další přípravný zápas Benátecké čeká ve středu 12. února, kdy od 18 hodin přivítají divizní Jablonec nad Jizerou.
Branky: 22. Martin Korec, 50. a 53. Sosnovský, 81. Smetana. Rozhodčí: Šesták. Diváci: 45.
Benátky: J. Vlk – Borovička, Jakubec (46. Jäger), Murárik, Horák (46. J. Rosenkranz) – M. Novotný, Buryán, Smetana, J. Novotný (46. Krýda) – Sosnovský (60. Pavelka), Martin Korec (46. Šimek).

Benátky B – Pečky 5:1

Také benátecká rezerva sehrála zápas na jednu branku. Účastník kolínského okresního přeboru Pečky toho mnoho nepředvedl, hrozil jedině z brejkových situací. V poli byly lepší Benátky a vyjádřily to i gólově. V první půli pěkné góly vstřelili Pavelka s Kamlachem, který další šance ještě zahodil. Soupeř do poločasu z ojedinělé akce snížil, ale druhá půle patřila opět domácím. Pařízek, opět Kamlach a Feri stanovili konečný výsledek na 5:1.
Branky Benátek: 10. a 56. Kamlach, 32. Pavelka, 47. Pařízek, 58. Feri. Rozhodčí: Bohuslav. Diváci: 15.
Benátky B: Kubát – Richtr (46. Svačina), F. Rosenkranz (46. Feri), Hrdlička (46. Pařízek), Hejtmánek (59. Richter), Jan Kraus (65. Tott), M. Langšádl (67. V. Šesták), Pavelka (76. Bambuch), Kamlach (78. D. Langšádl), Chupík (80. Hrdlička), Jäger (85. F. Rosenkranz).

Předměřice – Bezno 1:7

Utkání se stalo jasnou záležitostí bezenského celku. Tým, jenž usiluje o návrat do okresního přeboru, dokonale využíval okének v předměřické obraně, kterých se objevovalo poměrně dost. Gólově exceloval Václav Novák, který vstřelil úctyhodných pět gólů svého týmu. Sám úspěšný střelec s úsměvem po svém pátém zářezu do sítě soupeře prohlásil, že tolik gólů dal snad naposledy v minižácích… Skóre postupně dorostlo až do hrozivého debaklu Předměřic, který dvěma góly ještě zvýraznil Mechierek. V poslední minutě povedeným lobem alespoň zařídil čestný úspěch mladíček Sůra.
Branky: Sůra – V. Novák 5, Mechierek 2.

Kněžmost – Doubrava 6:2

Zápas se hrál na umělce v Jičíně a favorizovaný Kněžmost se se soupeřem z nižší třídy nepáral. Doubrava však předvedla velmi sympatický výkon.
Branky: J. Beran 3, Hybner, Repš, Vávra – Odcházel, Šrytr.

Dobrovice B – Sedmihorky 1:2

Sedmihorky Picavu v prvním poločase přehrávaly vysokou aktivitou, napadáním a pohybem, naopak ve druhé půli byli aktivnější hráči Dobrovice, opět ale shořeli na neproměňování vyložených šancí.
Branky: Bartoň.

Pardubice – Dobrovice 1:0

S druholigovým soupeřem držela Dobrovice krok. Rozhodující gól padl v 75. minutě.

Osečná - Kosořice 5:3

Branky Kosořic: Fingerhut, Tříska, Machač.