Dlouhá Lhota – Kostelec
1:3 (0:0)

Přes hodinu se hrál fotbal bez šancí, když se pak konečně domácí odhodlali ke střelbě a Mulač je povedenou ranou z dálky poslal do vedení, nabral zápas nečekaný scénář. Jako by se hosté poučili, začali střílet také a ke smůle domácích každý jejich pokus skončil gólem.
Dlouhá Lhota začala souboj nováčků a sousedů v tabulce lépe, Novotný ale v 5. minutě ve vyložené šanci přestřelil odkrytou bránu. Po něm pálili ještě Krouský a Horák, jenže každý z nich ještě výše než předchůdce. Na trávníku převládaly nepřesnosti, mezi tyče nikdo nezamířil celý poločas. Po několika propagačních pokusech to vyšlo až v 63. minutě obránci Mulačovi, avšak za 4 minuty napálil odražený míč z otočky kostelecký Procházka pod břevno a vyrovnal.
Klíčová byla 80. minuta. Střídající Malý po sotva minutě na trávníku obral v dlouholhotském vápně o míč Sháněla a chladnokrevně skóroval. Ofenzíva domácích měla vyjádření jen v množství rohů, do jejich otevřené obrany pak zeleno-bílí podnikli několik brejků a jeden z nich dotáhl do úspěšného konce po centru z levého křídla v 85. minutě zblízka Šafránek.
Branky: 63. Mulač – 67. Procházka, 80. Malý, 85. Šafránek. Rozhodčí: Pejša. ŽK: 4:1. Diváci: 98. Střely na bránu: 4:4. Rohy: 12:3.
Dlouhá Lhota: Charvát – Mulač, Sháněl, Koubek, Nekola – Kořínek, Horák, Novotný (76. Zdobinský), Krouský – Limr, Kašík (55. Novák).

Bakov – Klecany
3:2 (0:1)

Vedoucí Klecany se  musely sklonit před Bakovem. V poločase sice Klecany vedly, ale ve druhé části třikrát inkasovaly a body zůstaly v Bakově.
Branky: Beran 2, Vaněk – Rybecký, Pfeifer.

KAREL JEDLIČKA