Čtyřiapadesátiletý Raiola se dlouhodobě potýkal se zdravotními problémy. V lednu byl hospitalizován v Miláně, kde se podrobil operaci. Ve čtvrtek pak pustila italská média do světa informaci o jeho úmrtí.

Jenže následně se na twitterovém účtu Raioly objevil nečekaný tweet: „Současný zdravotní stav pro ty, co se zajímají: Nas*aný. Podruhé během čtyř měsíců mě zabili.“

Ironický komentář měl zprávu o úmrtí Raioly dementovat. Raiola byl ve vážném stavu. „Je na tom špatně, ale není mrtvý,“ řekl Italův kolega José Fortes Rodriguez.

V sobotu pak rodina Raioly oznámila, že vlivný agent skutečně zemřel. „Mino bojoval až do konce se stejným zaujetím, jako při vyjednáváních ve prospěch svých hráčů,“ napsala jeho rodina na sociálních sítích.

Hráčský agent Mino Raiola.
Legendární agent hvězd Raiola je v nemocnici. Bojuje o přežití, potvrdil lékař

Raiola měl vazby i na Slavii. Její šéf Jaroslav Tvrdík, který bojuje s rakovinou, sdílel zprávu o jeho smrti a k ní napsal tři písmena, která vše vystihutí: RIP (odpočívej v pokoji).

Raiola se proslavil díky své výstřednosti. Ale hlavně byl protřelý obchodník. V roce 2016 udělat z Pogby nejdražšího hráče světa v roce 2016, když zrealizoval jeho přestup z Juventusu do Manchesteru United za tehdy rekordních 105 milionů eur. Velké haló vyvolala  jeho provize 25 milionů.