Od první minuty se Boleslavští vrhli do útočení. První ránu na soupeřovu branku vyslal Matějovský, a protože byla tečovaná bránícím hráčem, tak ji brankář Straka zkrotil až na druhý dotyk.

Ve 3. minutě utekl středem benátecké obrany Ladra a s přehledem po zemi k levé tyči otevřel skóre. Ve 23. minutě na opačné straně hřiště brankář Straka také opustil svoje vápno a před dotírajícími protihráči míč odhlavičkoval, ovšem pouze k Ewertonovi, který ze třiceti metrů trefil opuštěnou branku. Ve 25. minutě boleslavskou útočnou akci završil Hubínek střelou do levé tyče, od které se míč odrazil k Pechovi, jenž snadným doklepnutím přes ležícího brankáře Straku zvýšil na 3:0.

Druhý poločas začal tečovanou střelou benáteckého Bočka, se kterou si brankář Stejskal poradil. Potom Boleslavští promarnili dva rohy a v 59. minutě Tvarohův centr minul na malém vápně Přikryl a Klímovo zakončení z úhlu Straka chytil. Proti další boleslavské akci už tak úspěšný nebyl.

V 60. minutě Komličenko zleva přesně po zemi přihrál Přikrylovi a ten z malého vápna zdařile zamířil k pravé tyči.

V 74. minutě rychlý boleslavský útok završil Komličenko přihrávkou Přikrylovi a ten střelou z otočky z necelých deseti metrů zvýšil na 5:0. V 82. minutě na kraji benátecké šestnáctky Kysela podkopl Přikryla, a nařízený pokutový kop poslal Komličenko podél pravé tyče mimo branku. V zimní přípravě tak neproměnil už druhou penaltu. V 85. minutě slabou střelu benáteckého Šimka jistě chytil Stejskal a v předposlední minutě nepovedeně rozehraný benátecký trestný kop snadno boleslavští hráči ubránili.

Mladá Boleslav – Benátky 5:0

Branky: 60. a 74. Přikryl, 3. Ladra, 23. Ewerton, 25. Pech. Rozhodčí: Rejžek. Diváci: 220.
Boleslav I. poločas: Šeda – Křapka, Tataev, Chaluš, Fulnek – Hubínek – Pech, Provazník, Matějovský, Ewerton – Ladra.
Boleslav II. poločas: Stejskal – Hašek, Hájek, Šušnjar, Klíma – Takács – Tvaroh, Mašek, Přikryl, Daniel Novák – Komlichenko.
Benátky: Straka (65. Levíček) – Kysela, Glöckner (8. Procházka), Horák, Sudek – Kocourek (70. Chaloupka, Šimeček, Mižič (65. Šimek), Boček – Jimmy (46. Mbah), Košek (46. Dohnalík).

Závod juniorů na MS v cyklokrosu v dánském Bogense ovládl Ben Tullet (Velká Británie). Nejlepším z Čechů byl devátý Jakub Ťoupalík. Na snímcích čeští reprezentani: číslo 32 Jakub Ťoupalík, 31 Jan Zatloukal, 33 Tomáš Ježek.
Tomáš Ježek dojel na mistrovství světa na 25. místě