„Určitě je tenhle venkovní zápas jiný. Změní se pro nás jen to, že půjdeme na druhou střídačku. Hrajeme tam rádi, zvykli jsme si, kontakt s diváky je tam jiný než na Malšovickém stadionu. A je tam výborné hřiště. Na druhou stranu Boleslav je tam zvyklá ještě víc než my, oni jsou domácí,“ říká Stanislav Hejkal, asistent kouče Hradce.

Votroci jsou rozjetí, v nejvyšší soutěži se jim daří. Navíc ve středu uspěli v pohárovém zápasu na Baníku i s náhradníky a postoupili mezi nejlepší osmičku. To dokazuje, jaké klima je nyní v hradecké kabině.

Ilustrační foto.
VIDEO: Otřesná scéna. Dorostenec napadl rozhodčího, klub ho okamžitě vyhodil

„Chtěli bychom toho využít i v následujícím utkání,“ přikyvuje pravá ruka trenéra Miroslava Koubka. Zároveň ovšem dodává, že s realizačním týmem musí hlídat mančaft, aby po několika úspěšných výsledcích nebyl až moc „na hrušce“.

Středočeši jsou v tabulce sice až za Hradcem, ale v poslední době se herně i výsledkově zvedají. Vyhráli tři z posledních čtyř utkání, včetně toho pohárového s plzeňským lídrem ligy, padli pouze nešťastně na Spartě 0:1 gólem z 93. minuty. „Tam měli vyhrát, hráli velmi dobře. Sedá si to, je tam znát práce,“ upozorňuje Hejkal na soupeřův vzestup.

„Očekávám velmi náročné střetnutí dvou ofenzivních týmů s rovnocennou touhou po bodovém zisku,“ nechal se před utkáním slyšel trenér Boleslavi Karel Jarolím.

Fotbalisté Sigmy na Slovácko nestačili.
Jízda Slovácka pokračuje. Zlín se konečně probral, teplické trápení nebere konce

Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...