Fotbalistům Března to v letošním ročníku okresního přeboru pálí. Ve 21 dosud odehraných zápasech vstřelili 76 branek. To je v průměru přes tři a půl gólu na zápas. Více mají už jenom hráči vedoucího Řepova.

Také při pohledu na střeleckou tabulku celé soutěže uvidíme na prvním místě jeho zástupce. Rovných 30 zásahů už si připsal Tomáš Strnad. Ale nebyl to on, kdo se nejvýraznější měrou podepsal na víkendovém vítězství 7:1 nad Zdětínem. Pravda, v zápase si připsal jeden gól, když v 6. minutě zvyšoval na 2:0.

Okresní přebor. Ilustrační foto
Kouč Benátek za produktivitu tentokrát peskovat nemusel

Ale hvězdou zápasu byl jiný jeho spoluhráč. Konkrétně s číslem 11. Jan Novotný totiž v zápase vstřelil všechny ostatní góly domácího celku. Pokud počítáte dobře, tak jste došli k číslu šest. Stejně jako kanonýr minulého víkendu pěčický Michal Šťastný. Ten mimochodem o tomto víkendu vstřelil všechny tři góly pěčického béčka v Kochánkách při výhře 3:2.

Ale zpět k Novotnému. Ten otevřel skóre zápasu už ve druhé minutě. Pak se trefil zmiňovaný Strnad. Novotný přidal druhý gól v deváté minutě, hattrick uzavřel v 21. a poločasový stav uzavřel o dvacet minut později. Do kabin se šlo za stavu 5:1. Novotný přidal ještě další dvě branky ve druhém poločase, čímž uzavřel konečné skóre zápasu na 7:1. Díky šesti vstřeleným brankám se pak posunul na čtvrté místo v tabulce kanonýrů okresního přeboru.