Hosté od začátku nestíhali, domácí poslouchal míč na slovo a do sítě jim spadly první tři střely. Radačovský otevřel skóre v 8. minutě bombou o břevno. Šmídův faul na Sabola pak potrestal z pokutového kopu Charvát, načež Rakouského přihrávku doleva využil z rohu malého vápna opět Radačovský, který propálil divišovského brankáře na 3:0.

„Dnes Divišov neukázal své kvality. Naopak my jsme ukázali, že když dostaneme soupeře pod tlak a dupeme na něj, tak si vytváříme šance a žádnému mužstvu to proti nám nesvědčí,“ prohlásil trenér vítězů Aleš Kohout.

Brankář Šimáček hosty do přestávky dvakrát podržel. Konečky prstů zneškodnil Radačovského tutovku po pěkné Vegrichtově akci a nadvakrát zkrotil i Sabolův projektil z úhlu. Zato Knobloch si počkal na Vegrichtův přetažený centr a nikým neatakován hlavičkoval o zem do sítě. Poločas skončil 4:0 a druhý nedopadl pro Divišov o nic lépe.

Benátecký útočník Jimmy nastřílel Libiši tři góly.
Předčasná koleda u Jizery. Libiš načal Macek a dorazili Afričané

„Včera na tréninku jsme cvičili dlouhé míče za obranu, zdůrazňoval jsem hráčům, že hosté budou stát vzadu ve vápně, aby to táhli přes strany a dávali křížné balony a centry před bránu,“ prozradil Aleš Kohout taktiku, která na Divišov platila. Po dalším centru Rakouského dovršil hattrick z voleje a následné dorážky Jakub Radačovský.

Mnichovo Hradiště - Divišov 8:0. Domácí Radačovský se snaží projít přes Krňavského.Mnichovo Hradiště - Divišov 8:0. Domácí Radačovský se snaží projít přes Krňavského.Zdroj: Karel JedličkaMnichovo Hradiště hromadně prostřídalo, ale góly se nepřestaly sypat. Knobloch v 68. minutě krásně uvolnil do uličky Majdla, který servíroval před prázdnou bránu Mackovi. Ten trefil nečistým obloučkem jen brankáře, což napravil dorážkou na 6:0 Sabol. Sotva hosté rozehráli, přišel další útok a Knoblocha při střele zastavil faulem ve vápně Lehán. Svoboda z další penalty zvýšil na 7:0. O rekordní zápis MSK se postaral divišovský smolař Lehán, který přesnou hlavičkou rozvlnil síť vlastní brány. To už hrál Divišov bez kapitána Hanuše, kterého se zraněním kolena odvážela ze stadiónu záchranka.

Z okresního derby divize C mezi týmy SK Benátky (v modrém) a SK Kosmonosy (1:1).
Výsledkový servis: Jak si o víkendu vedl váš oblíbený fotbalový tým?

Až za stavu 8:0 v závěrečné čtvrthodině Divišovští přitlačili, skóre však z několika náznaků šancí nezměnili. V domácí bráně chyběl kvůli potížím s ramenem Vrána a čisté konto si zasloužil při teprve třetím startu v krajské soutěži Král, který po hrubce domácí rozehrávky skvěle vychytal nájezd Matěje Vondráka. „Kluci samozřejmě viděli na světelnou tabuli a už nešli do soubojů tak naplno,“ měl pochopení trenér Kohout, který tuší, že příští derby se zachraňujícím se soupeřem nebude taková selanka. „V Pěčicích se nám hraje špatně, je tam menší hřiště, ale s takovým nasazením a výkonem jako dnes bychom to tam měli zvládnout.“

Mnichovo Hradiště – Divišov 8:0 (4:0)

Branky: 8., 24. a 53. Radačovský, 19. z PK Charvát, 43. Knobloch, 68. Sabol, 70. z PK Svoboda, 75. vlastní Lehán. Rozhodčí: Beneš. ŽK: 1:3. Diváků: 135. Střely na bránu: 13:2. Rohy: 9:5.

Mnichovo Hradiště: Král – Svoboda, Pokorný, Zajíček, Vegricht (74. Nohýnek) – Mihalík, Knobloch, Sabol (74. Najman), Charvát (62. Macek) – Rakouský (62. Majdl), Radačovský (62. Horák).

Divišov: Šimáček – Krňanský (59. Vašírovský), Janovský, Šmíd – Lehán, Rozsypal (59. Blažíček), Zahradníček, Srb, J. Vondrák – Hanuš (74. Pekárek), M. Vondrák.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...