„Od začátku jsme byli lepší při hře s balónem a zatlačili domácí před jejich vápno. V prvním poločase se jsme se nemohli prokombinovat do vyložené šance, a tak první gól padnul po standardní situaci a druhý po chybě domácí obrany,“ charakterizoval utkání trenér Luštěnic Jakub Pleško.

Domácí asistent Ondřej Vaňkát podotkl, že obrana v pozměněné sestavě nefungovala zle, oba góly ale hostům usnadnila, respektive darovala. „První byla z volného kopu, kdy jsme změnili směr dráhy míče a Heres byl bezmocný. Poté jsme netakticky chtěli ustát souboj u lajny, když míč běžel mimo hřiště a mohli jsme vhazovat. Bohužel hostující útočník chytře zatlačil a míč získal. Samostatný únik ze strany proměnil,“ posteskl si Vaňkát.

Nespeky remizovaly doma s Doksy 0:0
Krajský přebor: Mnichovo Hradiště si po sérii nezdarů vyšláplo na druhého

Druhá půle už změnu stavu nepřinesla. „Domácí měli za celý zápas jedinou velkou šanci, ale tu neproměnili. Stejně tak my jsme ve druhém poločase nevyužili ani jednu z mnoha dobrých příležitostí,“ dodal Jakub Pleško.

Ondřej Vaňkát čekal od soupeře, který měl před utkáním o třicet bodů více, větší kolotoč. „Hrála u nás mnohem lepší mužstva,“ zmínil, zároveň ale přiznal, že jeho týmu to nejde podle představ. „Máme problém s útočnou fází, pro soupeře nejsme vůbec nebezpeční. Spoustu věcí řešíme obráceně, než bychom měli,“ kroutil hlavou.

I. A třída, 25. kolo: Dolnobousovský SK - FK Čáslav B (2:0), 6. 5. 2023
Bousov vydřel druhou jarní výhru, potvrdil ji při power-play soupeře

Býchory – Luštěnice 0:2 (0:2)

Branky: 21. vlastní Jirkovský, 37. Hlaváček. Rozhodčí: Hájek. ŽK: 0:1. Diváci: 70.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...