Omlazenou domácí sestavu bez několika opor, které se vydaly převážně do druhé ligy (Jahić, Dufek, Vlk, Novotný), posílili z áčka Donát a Skalák, ale jejich přítomnost na trávníku příliš znát nebyla. Nejhezčí moment prvního poločasu předvedl v 10. minutě Tichý, který pronikl do vápna a servíroval Malému, který prudkou přihrávku z malého vápna usměrnil nad břevno.

Mezi poletujícími sněhovými vločkami se hrál nelíbivý fotbal, Hradec spoléhal na brejky a získal jen do přestávky osm rohů. Jeden z nich po hodně riskantní Coňkově hlavičce těsně vedle vlastní brány. Na obou stranách bylo vinou zranění hned několik nucených střídání, Boleslavi B se takhle na jednom postu protočili kuriózně hned čtyři hráči.

Fotbalisté Slovácka (bílé dresy) se ve 22. kole FORTUNA:LIGY utkali doma s Mladou Boleslaví.
Premiérová trefa Jawa nestačila. Mladá Boleslav na Slovácku zase neuspěla

Nejnebezpečnějším hráčem hostů byl Hodač, který nejdříve tečoval Bonišovu střelu po rohu do Kořánovy náruče, ale po dalším z řady rohů již v nastaveném čase pálil mnohem lépe a Kořán zákrokem dne vytáhl jeho dělovku na břevno.

Po přestávce již votroci nekopali žádný a jen se bránili soustavnému tlaku. Ten trestuhodně nevyjádřil po Hypšmanově faulu Skalák, jehož penaltu k tyči v 53. minutě střídající brankář Strnad vyrazil. Boleslavská rezerva hrála bez nápadu a až do závěrečného hvizdu pouze bývalý hráč Brightonu střílel z 18 metrů vedle brány.

Naopak hosté mohli strhnout vítězství v závěru dvakrát. Hájek však nepřesnou střelou nepotrestal Kořánův nezdařený výběh mimo velké vápno a v nastavení po trestném kopu a několika odrazech ve vápně host z Plzně Trusa zakončil slabě a Kořánovi stačilo k udržení čistého konta shýbnout se pro míč.

Z fotbalového utkání divize C Čáslav - Benátky nad Jizerou (2:2)
Zachraňující se Čáslav sahala na výhru s favoritem. Benátky byly rády za bod

Mladá Boleslav B – Hradec Králové B 0:0

Rozhodčí: Šťastný. Bez karet. Diváků: 92. Střely na bránu: 3:4. Rohy: 2:8.

Mladá Boleslav B: Kořán – Rulc, Coňk, König, Leitl – Malý, Brejcha (25. Král, 58. Šoufek, 81. Howard), Donát, Tichý – Skalák (81. Hradec), Vlček.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...