Narozeniny oslavili velkolepě. Sraz byl na Radouči, odkud se šlo a běželo městem do areálu mateřské školky na její zahradu. Tam byly připraveny stánky, hrálo několik kapel, program byl bohatý a skutečně si vybral každý z účastníků všech věkových skupin.

Vše se vydařilo nejen ke spokojenosti hlavních organizátorek z občanského sdružení Strom života Moniky Kopčanové a Anny Semiánové.

„Naplnění to je asi to výstižné slovo měsíce příprav, únava a stres, to vše najednou v hodinu H zmizelo. A v nás převládl pocit, že to celé mělo skutečně smysl. A dětičky s námi nakonec vydržely celý den, neúnavně dováděly, hrály si i tančily a sestřičky i dobrovolnice byly unavené, ale spokojené a slzy dojetí od paní primářky podtrhly verdikt pana Krajča příští rok zase," uvedla Monika Kopčanová.

Vše na Radouči odstartoval právě zpěvák Richard Krajčo, který zazpíval svůj současný hit, píseň Cesta. Následně Krajčo v čele davu vyběhl vstříc Klubu Delfín. Ještě před tím stihl dát slib: „Pokud i vy přijdete za rok, slibuji, že přijdu i já."

Atmosféru a náladu dokládá ohlas jednoho z pánů, který napsal pořadatelkám děkovný dopis.

„Obdiv si zaslouží absolutně celý váš tým. Vaše akce jsem znal jen z vyprávění a osobní zkušenost naplnila mé očekávání na 120 procent. Úžasná atmosféra a spousta usměvavých lidí. Všude čisto, zábava na plné pecky a hlavně mnoho šťastných dětských tváří, které naplňují srdce radostí. Jednoduše řečeno rozdávat radost je krásné, když člověk vidí tu reflexi v lidech. A to počasí! To si umíte skutečně dobře objednat, asi vás poprosím o telefonní číslo tam nahoru, takový kontakt se může hodit," napsal mimo jiné Vojtěch Ottomanský.

„Naše díky patří všem, kteří přispěli jakýmkoliv dílem. Dík patří i všem účinkujícím, kteří bez nároku na honorář přispěli k celkové a pestré atmosféře akce," dodala Anna Semiánová.