Slavnostního křtu se ujal místostarosta Benátek nad Jizerou Pavel Štifter a ředitel Správy městských lesů Benátky nad Jizerou Karel Bendl. Karel Bendl má zároveň na starost dohled nad rezervací velkých kopytníků. Na křest malého zubra se přišlo podívat spoustu lidí a hlavně malých dětí. Všichni pak společně na místě poseděli, opékali buřty, povídali si a bavili se. Po celou dobu vládla příjemná atmosféra a všichni se radovali z nového přírůstku.

Ojedinělé jméno pro malého zubra pomohli vybrat studenti z Americké mezinárodní školy ve Vídni, kteří před časem projekt finančně podpořili. "Jejich příspěvek projekt získal v době, kdy se potýkal s finančními potížemi," řekl ředitel společnosti Česká krajina Dalibor Dostál. Na oplátku si studenti přáli vybrat jméno pro prvního zubřího kluka, který se v rezervaci narodí. Po dlouhém vybírání nakonec padla volba jméno Knight. Rezervace však dostala z mezinárodní plemenné knihy přidělenou zkratku TU pro všechna zubří mláďata, která se tam narodí. Jméno tak bylo doplněno o přívlastek Turbulent.

V rámci výstavy Hradiště a Hradišťáci v 70. a 80. letech, která se koná v městském muzeu Mnichovo Hradiště až do 31. října, se v jeho prostorách uskutečnil speciální retro večer.
OBRAZEM: Zámek se oblékl do stylu retra
Mladý muž na vozíku nikdy neztratil chuť do života, a i v nelehké životní situaci se pustil do hudby. Začal rapovat.
Dostal šek na 100 tisíc, hned se rozdělil s mladším bratrancem