A své zástupce tady má i Mladoboleslavsko. „Srdcaře jsme vybírali z celého Středočeského kraje a také z Prahy, sejde se tu tak třiatřicet opravdu zajímavých osobností," těší se krajský šéfredaktor Deníku Jiří Macek, který se zároveň zhostí role moderátora.

V tuhle chvíli jen víme, že náš region bude v Praze reprezentovat ornitolog a umělecký kovář Pavel Kverek, cvičitelka a organizátorka charitativních akcí Mariana Šelemberková, prodavačka Jaroslava Kuklová a výtvarník Zdeněk Gola.

Zastoupení je tedy velmi solidní, a všichni v redakci Boleslavského deníku doufají, že si jejich „Srdcaři" povedou co nejlépe.

„Pořadí vzniká součtem hlasů v kuponech, a v tuhle chvíli ho zná jen Jiří Macek, který je ale tajemný a neoblomný, takže opravdu nevíme, na jakém místě naši favorité skončí," potvrzuje šéfredaktorka Boleslavského deníku Šárka Charousková.

Kromě toho zde budou dekorování také další vítězové, kteří si nejlépe vedli ve webové části ankety Řád srdce.

Cenu si převezme prvních sedm umístěných, a i mezi nimi jste poslali do finále zástupce regionu. Bodovala totiž Osvětová beseda Kosmonosy, která se už roky stará o zdejší kulturní život.

Program bude samozřejmě obsahovat i zajímavá zpestření v podobě vystoupení světově uznávaného houslisty Jaroslava Svěceného, části skupiny Fešáci vítěze soutěže SuperStar Vlasty Horvátha, kapely Kranz a i tady bude mít Boleslav zastoupení, zahrají zpěváci a hudebníci Luboš Odháněl a Josef Žalud.