Právě vy, čtenáři Boleslavského deníku, jste svým hlasováním poslali do krajského finále Jarušku Kuklovou a Zdeňka Golu.

To přitom +ještě není všechno. Disponujeme totiž i takzvanou Divokou kartou, která je určena těm, kdo dostali rovněž velký počet hlasů od vás, našich čtenářů, ale na první dvě příčky to nestačilo. My si přesto myslíme, že do finále patří.

Divokou kartu tak získává ornitolog a umělecký kovář Pavel Kverek a sportovní a taneční instruktorka a zároveň organizátorka charitativních akcí Mariana Šelemberková.

Už od zítřka máte možnost podpořit „srdcaře" z Mladoboleslavska v krajském kole. Právě zítra začínáme uveřejňovat kupon, na kterém můžete pro své favority, pro ty, o kterých si myslíte, že si ocenění Řád srdce zaslouží, hlasovat.

Zároveň budeme od zítřka každý den v novinách představovat jednoho z celkem 27 krajských finalistů. Dozvíte se tak jejich krátké životní příběhy a především to, proč byli nominováni do projektu Řád srdce.

V tomto projektu Boleslavský deník a dalších deset středočeských Deníků včetně Pražského deníku, hledají lidi, kteří mají srdce na správném místě, dokáží podat pomocnou ruku, mají pro druhé pochopení, rozdávají úsměvy a dobrou náladu.

Zkrátka ty, se kterými je život v dnešní složité společnosti o trošku příjemnější. Proto jsme se rozhodli právě takové lidi vaším prostřednictvím hledat.

Ve středních Čechách a v Praze jste do okresních kol nominovali úctyhodných 219 takovýchto lidí. V okresních kolech jste jim vy, čtenáři, poslali přes dva tisíce hlasů. Na Mladoboleslavsku jste do projektu poslali takových lidí dvacet, a každý z nich by si jistě Řád srdce zasloužil. Nicméně v dalším kole budou o přední příčky bojovat Jaroslava Kuklová, Zdeněk Gola, Pavel Kverek a Mariana Šelemberková.

Zároveň se konalo i hlasování na webových stránkách jednotlivých regionálních Deníků. A vy jste svým favoritům poslali přes 177 tisíc hlasů.

Do krajského finále do webového hlasování z Mladoboleslavska postoupili Osvětová beseda Kosmonosy a Pavel Petr, sportovní novinář a spisovatel.

Zítra tak startuje i webové hlasování. Každá část hlasování (v Deníku i na webu) bude vyhodnocena samostatně. Kdo bude chtít podpořit svého „srdcaře", musí pro to udělat jen to, že vystřihne kupon z Boleslavského deníku a následně ho doručí do okresní redakce.

Kuponů můžete doručit více, klidně všechny najednou. Jedinou podmínkou je zaškrtnout vždy tři kandidáty, a to na originálním kuponu z Boleslavského deníku a doručit ho do 12.00 hodin do pondělí 22.února.

Hlasovat lze i na webových stránkách příslušného Deníku, tam dáváte hlasy z Boleslavska pouze Osvětové besedě či Pavlu Petrovi.

Je proto jen a jen na vás, jak si v krajském kole povedou paní Jaroslava Kuklová a pan Zdeněk Gola. Pošlete jim svůj hlas? Věříme, že si ho zaslouží od vás všech!